Πολιτική

Κανάκης όπως Άντζυ Σαμίου

Κανάκης όπως Άντζυ Σαμίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Από νωρίς το πρωί μέσα και δημοσιογράφοι αναζητούν να μάθουν τι συμβαίνει και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης έχει μπει για τα καλά, και πάλι, στο επίκεντρο της πιο καταλυτικής, για τους πολλούς χυδαίας, επιθετικότητας από το εγχώριο «προοδευτικό lifestyle».

Από νωρίς το πρωί μέσα και δημοσιογράφοι αναζητούν να μάθουν τι συμβαίνει και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης έχει μπει για τα καλά, και πάλι, στο επίκεντρο της πιο καταλυτικής, για τους πολλούς χυδαίας, επιθετικότητας από το εγχώριο «προοδευτικό lifestyle». Η Άντζυ Σαμίου προχθές εύχεται δημοσίως τον θάνατο του κ. Γεωργιάδη σε σιδηροδρομικό δυστύχημα, ο Αντώνης Κανάκης σήμερα επιπλήττει με ύφος κήνσορα και θεράποντα τον Υπουργό.

Το πράγμα είναι πιο απλό από ό,τι μπορεί να υποθέσει κάποιος. Άλλωστε οι δημόσιες μετωπικού τύπου επιθέσεις του αυτοαποκαλούμενου «προοδευτικού» lifestyle είναι, από την εποχή του καλλιτεχνικά αειμνήστου Λάκη Λαζόπουλου, απλοϊκές στην εφαρμογή τους. Εκτοξεύουν το δηλητήριό τους με ωμούς και απροκάλυπτους τρόπους.

Έτσι, προχθές, η Άντζυ Σαμίου ευχήθηκε μέσω Twitter στον κ. Άδωνι Γεωργιάδη να πεθάνει σε σιδηροδρομικό ατύχημα. Ο Υπουργός δεν έκανε τίποτα περισσότερο από το να μιλήσει για μεγάλη μέρα αναφερόμενος στην ημέρα της αμετάκλητης καταδίκης του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. Αυτή η προσωπική δικαίωση του Υπουργού και Αντιπροέδρου της ΝΔ ήταν ικανή για να κάνει την Άντζυ Σαμίου να γράψει: «Μεγάλη μέρα θα ήταν αν ήσουν μόνο εσύ στο τρένο!».

Αυτή η κυριολεκτική δολοφονία που διατυπώθηκε σαν ευχή από την Α. Σαμίου, δεν μετασχηματίστηκε σε δολοφονία χαρακτήρα από τον Αντώνη Κανάκη. Ο κοινωνικά ευαίσθητος (sic) παρουσιαστής, στενός συνεργάτης του Stathis των porno amateurs, κοιτάζοντας βαθιά τον τηλεοπτικό φακό δηλώνει θορυβημένος από το ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης αναφέρθηκε σε γνωστό δημοσιογράφο και εξαπολύει την δολοφονία χαρακτήρα: «Ποια είναι αυτή η τρέλα σου που πρέπει να υπερασπιστείς τον Πορτοσάλτε, Άδωνι; Για πες μας ρε Άδωνι, τι ακριβώς σχέση έχετε με τον Πορτοσάλτε; Είναι φίλος σου; Έχετε κάποια συνεργασία. Είναι μέλος του κόμματος; Τι ακριβώς συμβαίνει;».

Για το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον Υπουργό και τον δημοσιογράφο, απαντά ο ίδιος ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης. Για το τι συνδέει όμως Άντζυ Σαμίου και Αντώνη Κανάκη, είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για δυο εκδοχές δημόσιας δολοφονίας. Άμεσης δολοφονίας για την Σαμίου, προσπάθεια για δολοφονία χαρακτήρα για τον Κανάκη. Και οι δύο απέτυχαν εξ όσων γνωρίζουμε για τον Αντιπρόεδρο και Υπουργό και από τους πρώτους σε ψήφους Βουλευτή της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments