Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ανάκτηση αυτοματισμών και η συμβολή του Ραζβάν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ανάκτηση αυτοματισμών και η συμβολή του Ραζβάν Λουτσέσκου

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Στις τελευταίες αγωνιστικές το πρόσωπο που παρουσιάζει ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' είναι εμφανώς πιο βελτιωμένο συγκριτικά με εκείνο που έδειξε από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Τα νικηφόρα αποτελέσματα που πετυχαίνει έρχονται με εμφατικό τρόπο, καθώς στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις έχει πετύχει έντεκα τέρματα με οκτώ διαφορετικούς παίκτες.

Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για τα κατορθώματα που έχει πετύχει την φετινή σεζόν και κυρίως με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στους μικρούς και ιδιαίτερα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του. Αναφορά γίνεται για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος κάνει πράγματα και θαύματα με την ασπρόμαυρη φανέλα. Αυτά που μας εκπλήσσουν στην προσωπικότητα του είναι τα στοιχεία τα οποία διαθέτει σε μια τέτοια ηλικία, δίνοντας ώθηση στην ”καλοδουλεμένη μηχανή” του Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι δεδομένο πως είναι δύσκολο το ενδεχόμενο οι νεαροί παίκτες να καλύψουν τις αδυναμίες μιας τέτοιας ομάδας που πλέον έχει αποκτήσει την δική της ταυτότητα.

Σχετικά με τα νικηφόρα περάσματα με Ιωνικό στην Τούμπα{6-0} και με Λαμία στο ”Δημοτικό Στάδιο Αθανάσιος Διάκος”{1-5} απέδειξε πως αυτό το διάστημα έχει αποκτήσει για τα καλά την φόρμα του. Οι δύο ομάδες που αντιμετώπισε βρίσκονται στις θέσεις των ουραγών της βαθμολογικής κατάταξης 12η και 13η αντίστοιχα. Την δική τους σφραγίδα έβαλαν στα ψηλοκρεμαστά τέρματα που σημείωσαν οι Ζίβκοβιτς και Αουγκούστο, ενώ τα υπόλοιπα έγιναν πράξη μέσω της σκληρής δουλειάς του Ρουμάνου τεχνικού. Το τρέχον διάστημα ”καυτοί” ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ να αποτελούν ο Στέφανος Τζίμας και Γιάννης Κωνσταντέλιας με αρκετές ομάδες του εξωτερικού να εστιάζουν στην απόκτηση τους.

Απανωτά μηνύματα Ραζβάν Λουτσέσκου με αρκετούς αποδέκτες:

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν θα πάψει να διαμαρτύρεται, όσο οι λανθασμένες αποφάσεις συνεχίζονται να λειτουργούν εις βάρος του. Μάλιστα στην αναμέτρηση κόντρα στην Λαμία, μετά την λήξη του αγώνα ο Ρουμάνος τεχνικός τους έδειξε με χαρακτηριστική κίνηση να πάνε για ύπνο, καθώς μερίδα οπαδών εξέφρασε υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά την διάρκεια των δηλώσεων του.

Μάλιστα μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ακούστηκε από κάποιον να αναφέρει:

”Ο Λουτσέσκου έκλεψε και πάλι  την παράσταση με όσα είπε και έκανε. Οι χειριστές του VAR συνεχίζουν να πετάνε αετό, αλλά ο Λουτσέσκου κλέβει την παράσταση με όσα αναφέρει; Υπάρχουν αυτοί που όταν μιλάει κάποιος, ασχολούνται με το τι λέει και εκείνοι που ασχολούνται με το ποιος τα λέει. Στην προκειμένη περίπτωση ασχολούνται μόνο και μόνο, επειδή τα σχολιάζει ο Λουτσέσκου. Όταν σταματήσουν οι λανθασμένες αποφάσεις από το VAR θα σταματήσει να διαμαρτύρεται και ο Λουτσέσκου”.

Με αυτόν τον τρόπο ”Ο Δικέφαλος του Βορρά” μιλάει περισσότερο από ότι ο ίδιος ο Λουτσέσκου και αυτό αποδεικνύεται στο αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει το τρέχον διάστημα. Αποτελεί τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία του ΠΑΟΚ, ενώ έχει αναλάβει να χειρίζεται το επικοινωνιακό κομμάτι, κομμάτι με το οποίο δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος. Η διαδικασία αυτή γίνεται με ορθολογικά κριτήρια με απώτερο στόχο να αποκτήσει την δυναμική του και να επιστρέψει για τα καλά στις θέσεις εκείνες που θα του εξασφαλίσουν επιπλέον κίνητρο για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατόν στις εγχώριες διοργανώσεις. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς και απομένει μονάχα μια αγωνιστική πριν την διεξαγωγή των playoffs. Η πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζεται και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments