Lifestyle

Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου στο δημαρχείο [vid]

Παντρεύεται η Ιωάννα Μαλέσκου στο δημαρχείο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Star,gr

Την αναγγελία του γάμου δημοσιοποίησε το ίδιο το ζευγάρι.

Την αναγγελία του γάμου της δημοσιοποίησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια, λίγους μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, έκανε γνωστή την είδηση του επικείμενου πολιτικού της γάμου με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.Όπως ανέφερε και η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά στον αέρα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», το ζευγάρι αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά του… δημαρχείου το αμέσως επόμενο διάστημα, επισημοποιώντας έτσι τη σχέση του. Ωστόσο, στην αναγγελία γάμου που έδωσε στη δημοσιότητα το ζευγάρι και η οποία κυκλοφόρησε σε γνωστή εφημερίδα δεν αναφέρεται η ημερομηνία αλλά ούτε και ο συγκεκριμένος τόπος τέλεσης του πολιτικού γάμου, σημειώνοντας μόνο πως πρόκειται να γίνει σε δημαρχείο του νομού Αττικής.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ιωάννα Μαλέσκου. Η καλλονή παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της παιδάκι.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μια φωτεινή φωτογραφία όπου η Ιωάννα ποζάρει κρατώντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε!», έγραψε η παρουσιάστρια.

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

View this post on Instagram

A post shared by Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments