Ελλάδα

Βαρουφάκης: Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τον έναν δράστη [vid]

Βαρουφάκης: Η ΕΛ.ΑΣ. ταυτοποίησε τον έναν δράστη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στην ταυτοποίηση ενός ατόμου που εμπλέκεται στην επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση και δεύτερου ατόμου.

Στην ταυτοποίηση ενός ατόμου που εμπλέκεται στην επίθεση κατά του Γιάνη Βαρουφάκη προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση και δεύτερου ατόμου.Οι Αστυνομικοί εκτιμούν ότι όλα τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση κατά του προέδρου του ΜέΡΑ25 είναι νεαρής ηλικίας και έχουν ως χώρο δράσης την περιοχή των Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρατική Ασφάλεια, πρόκειται για νεαρά άτομα, ηλικίας 25-30 ετών, που κινούνται στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων. Ερευνάται εάν έχουν συμμετάσχει στο παρελθόν σε επεισόδια. Υπενθυμίζεται ότι, το βράδυ της Παρασκευής, ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25, ο οποίος δειπνούσε σε εστιατόριο των Εξαρχείων, έπεσε θύμα αγνώστων, οι οποίοι τον χτύπησαν, με συνέπεια να χρειαστεί να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό», για να δεχτεί τις πρώτες βοήθειες.

Στην πρώτη του ανάρτηση μετά το συμβάν, ο κ. Βαρουφάκης έσπευσε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου, ξεκαθαρίζοντας πως αυτοί που του επιτέθηκαν «δεν ήταν αναρχικοί, αριστεριστές, κομμουνιστές ή νέοι μέλη κανενός κινήματος», αλλά «μπράβοι της νύχτας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments