Αθλητισμός

Γιασικεβίτσιους: «Δυσαρέσκεια στην Μπαρτσελόνα για την έξοδο του Σάρας στην Βίσση»

Γιασικεβίτσιους: «Δυσαρέσκεια στην Μπαρτσελόνα για την έξοδο του Σάρας στην Βίσση»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, επικρατεί δυσαρέσκεια στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για τη νυχτερινή διασκέδαση του Γιασικεβίτσιους στην Αθήνα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο ματς της «διαβολοβδομάδας», η Μπαρτσελόνα γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και αμέσως μετά το τέλος ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας και διασκέδασε υπό τους ήχους της Άννας Βίσση.

Το γεγονός αυτό δεν… φαίνεται πώς άρεσε στους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» στην οποία συμπεριλαμβάνεται και βίντεο με τις στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης του Σάρας, γίνεται λόγος για «δυσαρέσκεια στις τάξεις της Μπαρτσελόνα» ενώ αναφέρει επίσης:

«Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ο οποίος ταξίδεψε μαζί με τη σύζυγό του σε αυτό το ταξίδι, εμφανίστηκε να τραγουδάει ένα δημοφιλές τραγούδι της Άννας Βίσση. Μαζί του ήταν και ένα ακόμα μέλος του σταφ της ομάδας».

Λίγα λογία για τον Σαρουνας Γιασικεβιτσιους

Ο Σαρούνας Γιασικέβιτσιους Κάουνας, 5 Μαρτίου 1976 είναι Λιθουανός πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής. Διαθέτοντας ύψος 1,91 μέτρα εκατοστά αγωνιζόταν στη θέση του πόιντ γκαρντ. Πρόκειται για τον πιο πετυχημένο Λιθουανό παίκτη της εποχής του και έναν από τους πιο σημαντικούς Ευρωπαίους, με σπουδαία καριέρα και ατομικές διακρίσεις, με αποκορύφωμα τα τέσσερα, τρία συνεχόμενα τριπλ κράουν (2003, 2004, 2005 και 2009). Αποτελεί μέλος της καλύτερης ομάδας για την πρώτη δεκαετία στην ιστορία της Ευρωλίγκα (2000-2010), μία από τις 50 σημαντικότερες προσωπικότητες καθώς και θρύλο της διοργάνωσης. Από το 2020 αποτελεί τον προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Προπονητική Καριέρα

Μέτα την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, ο Γιασικέβιτσιους παρέμεινε στη Ζάλγκιρις Κάουνας ως βοηθός προπονητή. Στις 9 Ιανουαρίου 2016 μετά την απόλυση του προπονητή, ο Σάρας αναβαθμίστηκε σε πρώτο προπονητή, κάνοντας το ντεμπούτο του με νίκη (75-55) κόντρα στον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα.

Το 2018 κατέκτησε το κύπελλο Λιθουανίας. Επίσης κατάφερε να επιστρέψει η ομάδα του στο Final 4 της Ευρωλίγκα μετά από 19 χρόνια, κατακτώντας μάλιστα την τρίτη θέση, σε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τη Ζάλγκιρις. Τέλος κατέκτησε και το πρωτάθλημα Λιθουανίας κόντρα στη Λιέτουβος.

Στις 2 Ιουλίου 2020, μετά από 4 χρόνια στη Λιθουανία και τη Ζάλγκιρις Κάουνας, ανακοινώθηκε από την Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιο είναι τριετούς διάρκειας, ήτοι μέχρι το καλοκαίρι του 2023

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments