Αθλητισμός

Νέρι Καστίγιο: Από την ασύλληπτη ”γκολάρα”, στην αποψινή αναμέτρηση

Νέρι Καστίγιο: Από την ασύλληπτη ”γκολάρα”, στην αποψινή αναμέτρηση

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο πρώην σπουδαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Νέρι Καστίγιο ανακάλεσε στην μνήμη του το τέρμα που είχε σημειώσει κόντρα στην ΑΕΚ και ανέφερε τις απόψεις του αναφορικά με το ντέρμπι.

Οι αγωνιστικές δράσεις της ημέρας στο Ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώνονται και σειρά παίρνουν οι καθοριστικοί αγώνες των Playoffs, όπου θα καθορίσουν και τον πρωταθλητή. Όλες οι αναμετρήσεις που περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα{12/3} διεξάγονται την ίδια ώρα και το ματς που ξεχωρίζει ανάμεσα σε ΑΕΚ-Ολυμπιακό.

Νέρι Καστίγιο: Ένας πραγματικός ”θρύλος” των ελληνικών γηπέδων:

Με τα βλέμματα ”καρφωμένα” στην δύσκολη αναμέτρηση μεταξύ ΑΕΚ-Ολυμπιακός{19:00,Cosmote Sport2} για την 26η και τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας της Super League. Ο Καστίγιο με την σειρά του έφερε στην μνήμη του την ”γκολάρα” που σημείωσε στον Τελικό Κυπέλλου{2006} απέναντι στους ”κιτρινόμαυρους”. Σε ρυθμούς ντέρμπι κινούνται άπαντες με έναν αγώνα που θα κρίνει και την μεταξύ τους διαφορά στα Playoff του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Πειραιωτών θα επιδιώξει ”πάση θυσία” να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την πιο ”καυτή” και δύσκολη έδρα της Opap Arena. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης και με αυτόν τον τρόπο δεν θέλουν να χάσουν κάθε πολύτιμο βαθμό που θα τους στερήσει την κορυφή. Αντίθετα η ανεβασμένη ομάδα του Μίτσελ έχει ως απώτερο στόχο να μειώσει την διαφορά για να έχει τις πιθανότητες να διεκδικήσει για ακόμα μια φορά τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα συγκεντρώνει τους περισσότερους βαθμούς την δεδομένη χρονική στιγμή{59 στο σύνολο} με την ομάδα του Μίτσελ να βρίσκεται στους {53 στο σύνολο}

Στο Ηράκλειο της Κρήτης έλαβε μέρος ο Τελικός Κυπέλλου το 2006 με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με{3-0} επί της ”Ένωσης”, καθώς με το γκολ που πέτυχε ο Νέρι Καστίγιο στο 90′ λεπτό προκάλεσε εντονότερες αντιδράσεις και συγκεκριμένα πρόκειται για έναν ”πανζουρλισμό” που επικρατούσε στις εξέδρες. Σαφές ήταν το μήνυμα αγάπης που έστειλε ο Καστίγιο για τον Ολυμπιακό με την μόνη του ελπίδα να ”αρπάξει” μια από τις πιο δύσκολες φετινές του νίκες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments