Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Απόφαση του Χρήστου Σερέλη και δικαίωση

Παναθηναϊκός: Απόφαση του Χρήστου Σερέλη και δικαίωση

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο τεχνικός των ''πρασίνων'' Χρήστος Σερέλης πήρε προσωπικά την απόφαση να θέσει εκτός 12ας τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του Ντουέιν Μπέικον, ύστερα από συνεχόμενες άσχημες εμφανίσεις με τα στατιστικά του να βαδίζουν κατηφορικά.

Η 28η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε με αρκετά παιχνίδια και μεγάλες ”εκπλήξεις” που συνοδεύτηκαν με απρόσμενα γεγονότα.

Στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό-Ερυθρό Αστέρα στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, οι ”πράσινοι” πέτυχαν την 9η νίκη τους στην φετινή διοργάνωση, ύστερα από έξι συνεχόμενες ήττες. Η πορεία του ”τριφυλλιού” είναι απογοητευτική, καθώς βρίσκεται σταθερά στην 16η θέση της βαθμολογίας{9 νίκες,19 ήττες}.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έκανε μεγάλη ανατροπή δέκα έξι πόντων και πανηγύρισε έξαλλα αυτήν την επικράτηση{75-66}. Ο χαρακτήρας των παικτών και η δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο ώθησε τους παίκτες σε μια νίκη ψυχολογίας για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Εντύπωση στους πάντες δημιούργησε η κίνηση του Έλληνα τεχνικού να ”κόψει” από την δωδεκάδα τον ”ηγέτη” του, Ντουέιν Μπείκον. Κίνηση με μεγάλο ρίσκο, όμως βγήκε δικαιωμένος από την επιλογή του. Ο εξ αρχής εκτός ομάδας  Άντριου Άντριους δεν άφησε να περάσει ασχολίαστη αυτή η ενέργεια του προπονητή του.

Υποστήριξε Μπέικον ο Άντριους με αιχμηρή ανάρτηση

Η παρακάτω δημοσίευση του έχει το δικό της νόημα, ίσως και για το μέλλον του Αμερικανού να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments