Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Δηλώσεις Λουτσέσκου που δεν είναι εφικτό να περάσουν απαρατήρητες

ΠΑΟΚ: Δηλώσεις Λουτσέσκου που δεν είναι εφικτό να περάσουν απαρατήρητες

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις που είχε κάνει στον εκτός έδρα αγώνα με την Λαμία. Η κίνηση του έδειχνε με χαρακτηριστικό τρόπο πως σε περίπτωση που τον νευριάζουν να τους στέλνει για ύπνο.

Με θετικό πρόσημο έκλεισε την κανονική διάρκεια του Ελληνικού πρωταθλήματος με την εκτός έδρας επικράτηση στο Πανθεσσαλικό{1-0} επί του Βόλου. Με ”χρυσό” σκόρερ τον Τόμας  έφυγε με το διπλό και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο τις θέσεις εκείνες που θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ακόμα και το τρόπαιο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την λήξη της αναμέτρησης ανέφερε πως η ομάδα του έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα, καθώς τόνισε πως οι παίκτες του παρουσίασαν την κατάλληλη ωριμότητα στη διαχείριση του αποτελέσματος, ενώ κλείνοντας έκανε λόγο και για την γεμάτη ”χιούμορ” κίνηση του προς τους οπαδούς της Λαμίας στον αγώνα Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην COSMOTE TV: ”Είστε συνηθισμένοι με την ομάδα να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες, όπως έκανε και σήμερα, αλλά σήμερα δεν σκοράραμε. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε φάσεις για περισσότερα τέρματα. Στο δεύτερο μέρος ήταν μυστήριο παιχνίδι για δέκα λεπτά όταν χάσαμε τον έλεγχο του ματς, αλλά μετά ανταπεξήλθαμε.

Είχαμε πολλές πιθανότητες στο δεύτερο μέρος και θα μπορούσαμε να βάλουμε και εκεί δεύτερο γκολ. Είχαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε μια από την πέμπτη ομάδα του πρωταθλήματος είναι φυσιολογικό αυτό. Επίσης δείξαμε ωριμότητα στη διαχείριση του σκορ και είμαστε ευχαριστημένοι γι’ αυτό. Και αν με νευριάσετε θα σας στείλω να κοιμηθείτε (γέλια)”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments