Αθλητισμός

Σπανός: «Μακάρι να το πάρετε γιατί παίζετε τα ματς μέσα στο γήπεδο»

Σπανός: «Μακάρι να το πάρετε γιατί παίζετε τα ματς μέσα στο γήπεδο»
Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός, συνεχάρη τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού επειδή παρά τα επεισόδια που έγιναν, αυτοί δεν έφυγαν και έπαιξαν το παιχνίδι εντός των τεσσάρων γραμμών, ενώ τους ευχήθηκε να κατακτήσουν και το πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, σε συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, την οποία ο ίδιος την ζήτησε, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά των ”πρασίνων”.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπανός ήρθε σε τετ α τετ με τους  ιθύνοντες του ”τριφυλλιού” μετά τη λήξη της αναμέτρησης και αφού η ομάδα του είχε ηττηθεί, με σκοπό να δώσει τα συγχαρητήρια του, ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε και τα εξής: «Σας ευχόμαστε ως Ατρόμητος να πάρετε το πρωτάθλημα γιατί εκτός από καλή ομάδα είστε μάγκες και παίζετε τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο»… 

Ο κ. Σπανός προφανώς εκτίμησε την συμπεριφορά των φιλοξενούμενων όταν ξέσπασαν τα επεισόδια στο δέκατο λεπτό, αφού οι ”πράσινοι” είχαν την ευκαιρία να αποχωρήσουν από τον αγώνα με αιτία το ”μπάχαλο” που γινόταν αλλά αυτοί παρέμειναν και βοήθησαν να ηρεμήσει η κατάσταση και το παιχνίδι να ξεκινήσει εκ νέου, γι’ αυτό και ο χαρακτηρισμός ”μάγκες”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments