Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Ατύχημα για την ηθοποιό – Έσπασε το πόδι της

Βάσω Λασκαράκη: Ατύχημα για την ηθοποιό – Έσπασε το πόδι της

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Η αγαπημένη ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη, τραυματίστηκε στο πόδι της και ανήρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Τον τραυματισμό που είχε στο πόδι της γνωστοποίησε η αγαπημένη ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη. Συγκεκριμένα, αναρτώντας μια φωτογραφία στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι χτύπησε το πόδι της. Στη δημοσίευση δείχνει την ίδια να είναι ξαπλωμένη και το τραυματισμένο πόδι της να είναι τυλιγμένο με επιδέσμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

«Τα περισσότερα ατυχήματα λέει συμβαίνουν μέσα στο σπίτι και κυρίως από μεγάλη βλακεία. Σε άλλα νέα καλή εβδομάδα» έγραψε πάνω στην εικόνα.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση ήρθε λίγες ώρες, αφού η κολλητή της, Αθηνά Οικονομάκου, αποκάλυψε ότι έπαθε ρήξη μηνίσκου.

Η Βάσω Λασκαράκη αποτελεί μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Η γνωστή ηθοποιός, έχει καταφέρει να βρει το μυστικό, ώστε να διατηρείται πάντα σε φόρμα.

Η ηθοποιός απεχθάνεται τις υπερβολές και τις στερήσεις και έτσι απολαμβάνει τα πάντα με μέτρο. Φροντίζει να ακούει το σώμα της και να μην είναι αυστηρή με τη διατροφή της, μιας και λόγω του σεφ συζύγου της, είναι λάτρης του καλού φαγητού.

Μπορεί ο ελεύθερος χρόνος της να είναι περιορισμένος, όμως η Βάσω Λασκαράκη μαγειρεύει σε καθημερινή βάση, προσέχοντας έτσι την ποιότητα των τροφών που καταναλώνει και παρέχοντας στον οργανισμό της όλα τα θρεπτικά συστατικά.

Αποφεύγει τα τηγανητά και τα λιπαρά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα δοκιμάσει, αν βρεθεί μπροστά της ένα λαχταριστό πιάτο.

«Στο σπίτι μαγειρεύω πάντα εγώ. Αποφεύγω τα τηγανητά και τα λιπαρά, αλλά γενικά δεν θα στερηθώ τίποτα. Δεν θα κάνω δηλαδή υπερβολές, ούτε θα θυσιάσω τη γεύση. Κρατάω ένα μέτρο», είχε παραδεχτεί σε συνέντευξή της.

Το μυστικό, βέβαια, που την κρατάει πάντοτε σε φόρμα είναι η γυμναστική. Η ηθοποιός κάνει personal training κι έτσι καταφέρνει να διατηρείται στα 53-55 κιλά, ενώ παράλληλα γεύεται όλα όσα αγαπά. Κάθε φορά που παρασύρεται, προσθέτει στο πρόγραμμα της επόμενης ημέρας τη γυμναστική και έτσι βρίσκεται πάντοτε σε ισορροπία.

«Το μυστικό μου; Η γυμναστική. Όσο και να προσέχεις τη διατροφή σου αν δεν γυμνάζεσαι δεν βλέπεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Με τη γυμναστική αλλάζει η σύσταση του σώματος. Ούτε εγώ το πίστευα, αλλά το είδα να συμβαίνει. Δεν είχα γυμναστεί ποτέ πριν, αλλά μου έγινε συνήθεια. Βέβαια έχω και τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα μου ου ασχολείται μόνο με τις δικές μου ανάγκες και δυνατότητες.

Είμαι τυχερή γιατί μπορώ να ρυθμίζω και το πρόγραμμά μου, μιας και κάνω personal training. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται όλοι να έχουν τον δικό τους γυμναστή, αρκεί όμως να κάνουν κάτι.

Αν καμία φορά παρασύρομαι και κάνω καμία παρασπονδία δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πάω για Μις Υφήλιος», είχε χαρακτηριστικά αναφέρει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments