Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ρουφήξει την επιτυχία»

Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν έχω ρουφήξει την επιτυχία»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Πιο πολύ με επηρεάζουν οι ανθρώπινες σχέσεις στον χώρο της δουλειάς παρά τα νούμερα»

Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vita και στην Φωτεινή Βασιλοπούλου και μίλησε για την πορεία της στην πρωινή ζώνη του Mega και τα νούμερα τηλεθέασης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπεις, σε επηρεάζουν;

Και φυσικά τα βλέπω. Υπάρχει άνθρωπος που κάνει τηλεόραση και δεν τα βλέπει; Εγώ βέβαια είμαι παλιά κι έτσι τα διαβάζω, τα αντιμετωπίζω και τα επεξεργάζομαι με ψυχραιμία. Πιο πολύ με επηρεάζουν οι ανθρώπινες σχέσεις στον χώρο της δουλειάς παρά τα νούμερα. Αν είναι καλά το επαγγελματικό περιβάλλον και νιώθουμε ενωμένοι απέναντι σε μια δυσκολία όλα αντιμετωπίζονται πολύ εύκολα.

Τα νούμερα λοιπόν τα υπολογίζω και προσπαθώ να τα αναγνώσω, αλλά αυτό που γίνεται με εμένα και την σχέση που έχω με αυτά είναι ότι τις πολύ μεγάλες μου επιτυχίες δεν τις έχω απολαύσει, δηλαδή δεν έχω ρουφήξει τη χαρά που σου δίνει η επιτυχία μίας υψηλής τηλεθέασης, αλλά από την άλλη κιόλας δεν έχω νιώσε να με παίρνει από κάτω μια μέτρια ή κακή σεζόν, δεν έχω νιώσει να με «ρουφάει» η δυσκολία. Αυτό είναι μια ισορροπία που σου στερεί την τεράστια χαρά, του να νιώσεις ότι είσαι καβάλα στο άλογο και δεν σε «καταπίνει» κιόλας όταν τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα θέλεις. Υπάρχει μια ισορροπία και στις δύο περιπτώσεις Νομίζω ότι αυτό είναι υγιές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments