Αθλητισμός

Ολυμπιακός: ”Πανζουρλισμός” στο κόκκινο στρατόπεδο

Ολυμπιακός: ”Πανζουρλισμός” στο κόκκινο στρατόπεδο

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η εντυπωσιακή παρακάμερα του Ολυμπιακού από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, τα πανηγύρια στην «Opap Arena» και το πάρτι στον Ρέντη με χιλιάδες οπαδούς να περιμένουν την αποστολή της ομάδας να επιστρέψει.

O Ολυμπιακός πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη στην ”Opap Arena” επί της ΑΕΚ με 3-1 και έβαλε ”μπουρλότο” στο πρωτάθλημα, μειώνοντας τη διαφορά από την Ένωση στο -3 ενόψει της τελικής έναρξης των playoffs.

Οι ”ερυθρόλευκοι” μετά το τεράστιο διπλό στη Νέα Φιλαδέλφεια δημοσίευσαν την παρακάμερα του ντέρμπι σε ένα σύντομο 14λεπτο βίντεο που δείχνει πάρα πολλά πράγματα από τη νίκη του Ολυμπιακού και την πρώτη εντός έδρας ήττα των ”κιτρινόμαυρων”. Η ομάδα του Μίτσελ επέστρεψε για τα καλά και θέτει ψηλά τον πήχη για να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο του πρωταθλητή.

Συγκεκριμένα, η παρακάμερα δείχνει όσα έγιναν έξω από το Ρέντη πριν αναχωρήσει η αποστολή για την ”OPAP Arena”, αλλά και τις ντόπες του Ματιέ Βαλμπουενά στα αποδυτήρια πριν τη σέντρα, τους πανηγυρισμούς στους πάγκους αλλά και το πάρτι που ακολούθησε στα αποδυτήρια, καθώς ξεχώρισε η ”ερυθρόλευκη τρέλα” κατά την επιστροφή στον Ρέντη μετά τη νίκη, με τον Γάλλο παιχταρά να ”κλέβει” ξανά την παράσταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments