Ελλάδα

Επεισόδια στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη [vid]

Επεισόδια στο Σύνταγμα στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος

Επεισόδια ξέσπασαν λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι στην περιοχή της πλατείας Συντάγματος ανάμεσα σε ομάδα διαδηλωτών και τις αστυνομικές δυνάμεις. Διαδηλωτές επιτέθηκαν με μολότοφ, ενώ τα ΜΑΤ απάντησαν με χρήση χημικών.Η ένταση μεταφέρθηκε στην οδό Πανεπιστημίου όπου ομάδες κουκουλοφόρων επιδίδονται σε πετροπόλεμο με την αστυνομία. Οι κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιές σε κάδους, έσπασαν φανάρια και επιχείρησαν να στήσουν οδοφράγματα. Η αστυνομία τους απώθηκε προς την Ομόνοια και έκανε χρήση χειροβομίδων κρότου- λάμψης στο ύψος της Πατησίων. Η πορεία διαλύθηκε.

Οι κουκουλοφόροι κινούνται προς την πλατεία Ομονοίας με τις αστυνομικές δυνάμεις να τους ακολουθούν κατά πόδας, προσπαθώντας να ανακόψουν τη δράση τους.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν έξω από τα μεγάλα ξενοδοχεία του Συντάγματος.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ, λόγω των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων και πορειών διαμαρτυρίας προς τη Βουλή, που θα πραγματοποιήσουν συνδικάτα και εργατικά κέντρα για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστημίου και στην οδό Σταδίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments