Global News

CNN: Το Twitter Blue με 8€ τον μήνα

CNN: Το Twitter Blue με 8€ τον μήνα

Πηγή Φωτογραφίας: T3N

Το Twitter Blue ζητά €8 το μήνα αν κάποιος εγγραφεί μέσω browser. Η τιμή πέφτει στα €7 το μήνα για ετήσια συνδρομή, δηλαδή €84 το χρόνο. Αν κάποιος εγγραφεί μέσω της Android ή iOS εφαρμογής η τιμή είναι υψηλότερη και ανέρχεται σε €11 το μήνα.

Η συνδρομητική υπηρεσία Twitter Blue που προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες όπως η επεξεργασία των tweets και προστασία από πλαστοπροσωπία/μίμηση μέσω μπλε τικ verification, είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Το Twitter Blue έφτασε σε είκοσι νέες χώρες και πιο συγκεκριμένα στις Ολλανδία, Πολωνία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Σουηδία, Ρουμανία, Τσεχική Δημοκρατία, Φινλανδία, Δανία, Ελλάδα, Αυστρία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Λιθουανία, Σλοβακία, Λετονία, Σλοβενία, Εσθονία, Κροατία, Λουξεμβούργο, Μάλτα και Κύπρο.

Η χρέωση για την επαλήθευση του Twitter παρέχει πρόσθετα έσοδα στο Twitter και έναν τρόπο για τον Μασκ να δείξει την περιφρόνησή του για κυβερνητικές υπηρεσίες, δημοσιογράφους και άλλους. Ωστόσο, η κατασκευή ενός αντικαταστάτη για το πρόγραμμα επαλήθευσης παλαιού τύπου έχει αποδειχθεί γεμάτη. Το Twitter Blue κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τις ημέρες πριν από τον Musk του 2021, ως συνδρομητική υπηρεσία που προσφέρει «δυνατότητες ισχύος», όπως η αναίρεση ενός tweet και η αποθήκευση σελιδοδεικτών σε φακέλους. Ο Μασκ επανεκκίνησε το πρόγραμμα τον Νοέμβριο του 2022, συμπεριλαμβανομένου ενός μπλε σημάδι επιλογής στις λειτουργίες για τους χρήστες που πληρώνουν.

Αμέσως το πρόγραμμα πλημμύρισε από χρήστες που πλήρωναν για πλαστούς λογαριασμούς προσποιούμενοι ότι ήταν χρήστες όπως ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ,ο ΛεΜπρον Τζέημς και η Nintendo. Πριν ανασταλεί, ο απατεώνας λογαριασμός της Nintendo δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα του χαρακτήρα του βιντεοπαιχνιδιού Mario δίνοντας στον θεατή το μεσαίο δάχτυλο. Ο λογαριασμός LeBron James ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ο αθλητής είχε ζητήσει ανταλλαγή. Ο ψεύτικος λογαριασμός Τραμπ έγραψε στο Twitter: «Γι’ αυτό το σχέδιο του Έλον Μασκ δεν λειτουργεί».

Ο Μασκ απέσυρε το πρόγραμμα Twitter Blue για μερικές εβδομάδες και το κυκλοφόρησε ξανά τον Δεκέμβριο, με πρόσθετα βήματα για τον έλεγχο και την έγκριση των συνδρομητών. Πέρα από το σημάδι επιλογής, το Blue επιτρέπει επίσης στους χρήστες που πληρώνουν να επεξεργάζονται ένα tweet έως και 5 φορές μέσα σε 30 λεπτά, να δημιουργούν tweets μήκους έως 4.000 χαρακτήρες και να δημοσιεύουν βίντεο HD. Η εταιρεία λέει επίσης ότι οι χρήστες του Twitter Blue θα βλέπουν 50% λιγότερες διαφημίσεις στα χρονοδιαγράμματα του σπιτιού τους και ότι τα tweets τους θα έχουν προτεραιότητα μεταξύ των απαντήσεων, των αναφορών και των αναζητήσεων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments