Αθλητισμός

“Χτυπά κι άλλον Έλληνα μετά τον Πήλιο ο Ολυμπιακός – Ταξίδι για μεταγραφή στην ΑΕΚ”

“Χτυπά κι άλλον Έλληνα μετά τον Πήλιο ο Ολυμπιακός – Ταξίδι για μεταγραφή στην ΑΕΚ”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Τα σενάρια για Κουρμπέλη, το "πρόβλημα" Γιοβάνοβιτς με Τσόκαϊ στον Παναθηναϊκό κι οι φήμες για αποχώρηση προπονητή από σουπερλιγκάτη ομάδα.

*Εκτός από την αποστολή του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι στο Λονδίνο για το φόρουμ του «TransferRoom», παίζουν κι άλλα ταξίδια ανθρώπων της ΑΕΚ στο εξωτερικό. Για επαφές και scouting report με φόντο το καλοκαιρινό παζάρι που έρχεται! (ΩΡΑ)

*Κουίζ: σε ποια σουπερλιγκάτη ομάδα έχει αποφασιστεί η αλλαγή του προπονητή ενόψει καλοκαιριού, χωρίς ο κόουτς να γνωρίζει τίποτα; (ΩΡΑ)

*Η τριάδα του άξονα, για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Βόλο, έχει ουσιαστικά σχηματιστεί. Γιατί οι μόνοι για την επανδρώσουν είναι οι Πέρεθ, Τσέριν και Μπερνάρ. Είναι μονόδρομος για τον Γιοβάνοβιτς αυτή η επιλογή. (LIVE SPORT)

*Ο παρορμητισμός του Τσόκαϊ είναι ένας λόγος που δεν παίζει τόσο πολύ. Ο Γιοβάνοβιτς τον πιστεύει, αλλά τον θεωρεί ακατέργαστο ποδοσφαιρικά και προσπαθεί πρωτίστως να τον βοηθήσει να ωριμάσει και να παίρνει σωστές αποφάσεις. Δεν τα έχει καταφέρει ακόμα ο Ιβάν… (LIVE SPORT)

Μίτσελ προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να έχει ενεργούς πολλούς παίκτες, καθώς θα τους χρειαστεί στα διαστήματα με τα συνεχόμενα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. (SPORTDAY)

*Οι Πειραιώτες κοιτάζουν ό,τι καλό υπάρχει στην ελληνική αγορά κι ειδικά σε μικρότερες ηλικίες κι είναι πιθανό να υπάρξει και συνέχεια. (SPORTDAY)

*Πώς θα μπορούσε να εξηγήσει κάποιος την αντίδραση των ρεπόρτερ της Λιλ όταν πληροφορήθηκαν (έστω και καθυστερημένα) ότι ο Αγκιμπού Καμαρά παίζει δανεικός στον Ατρόμητο από τον Ολυμπιακό; Το αφήνουμε στην κρίση σας. Χαρακτήρισαν τον δανεισμό του ως «αναμενόμενη εξέλιξη» και συμπλήρωσαν ότι «στη Λιλ δεν είχε δείξει κάτι το ιδιαίτερο». Βέβαια, ξέχασαν να πουν ότι οι «λιλουά» δεν μπορούσαν να χωνέψουν πώς τον έχασαν μέσα από τα χέρια τους πριν από δύο καλοκαίρια. (ΦΩΣ)

*Παρέλαση των σκάουτς και στα ματς της Εθνικής για τα μάτια του Γιάννη Κωνσταντέλια. Σίγουρα πολλοί ήταν αυτοί που πήραν τη θέση τους στην OPAP Arena για να δουν από κοντά τον 20χρονο «μάγο» του ΠΑΟΚ και με τη «γαλανόλευκη». Κι αν στα ματς του Δικεφάλου, είναι κάτι σύνηθες -πια- να υπάρχουν μάτια από ομάδες του εξωτερικού, πλέον ελκυστικά φαντάζουν και αυτά με την Εθνική Ανδρών για όσους (σ.σ. και είναι πολλοί) έχουν το όνομά του «Ντέλια» στο μπλοκάκι τους. (SDNA)

*Πολλά ακούγονται για τον Δημήτρη Κουρμπέλη τελευταία. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα θα τα δει αφού ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του τριφυλλιού. (SDNA)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments