Αθλητισμός

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Για τη πρωτιά οι ερυθρόλευκοι, για να σπάσει…τη κατάρα το τριφύλλι

Ολυμπιακός Παναθηναϊκός: Για τη πρωτιά οι ερυθρόλευκοι, για να σπάσει…τη κατάρα το τριφύλλι

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (21:30) για την 31η αγωνιστική της Euroleague.

Η  διάρκεια της κανονικής περιόδου της Euroleague βρίσκεται λίγες στροφές πριν το τέλος και το ενδιαφέρον έχει ανέβει στα ύψη για τη ”μάχη” της οκτάδας, της τετράδας αλλά και της πρώτης θέσης. Η 31η αγωνιστική τελειώνει σήμερα με το ντέρμπι ”αιωνίων” στο ΣΕΦ να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός τα ξαναλένε και θα ψάξουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Οι ”ερυθρόλευκοι” έχοντας κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας, θέλουν κατακτήσουν τη πρώτη θέση και να συνεχίσουν την εξαιρετική αγωνιστική εικόνα που δείχνουν σε όλη τη σεζόν. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας περιμένει τον Αϊζάια Κάνααν που παραμένει αμφίβολος, καθώς δεν είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ την Πέμπτη, έπειτα και από την γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Όσο για τους ”πράσινους”, έρχονται από την νίκη απέναντι στη Μπάγερν που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση και σήμερα θέλουν το διπλό για μονάχα ηθικούς λόγους. Ο Χρήστος Σερέλης έχει να διαχειριστεί…ένα κάρο προβλήματα αφού οι Ματέους Πονίτκα και Νέιτ Ουόλτερς είναι οριστικά εκτός αναμέτρησης, ενώ ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδα και δύσκολα θα βοηθήσει στη σημερινή προσπάθεια των συμπαικτών του. Το μόνο θετικό για τον Έλληνα τεχνικό είναι η επιστροφή του Δημήτρη Αγραβάνη στις προπονήσεις που σήμερα θα είναι διαθέσιμος για να αγωνιστεί.

Στο παιχνίδι του πρώτοι γύρου οι πειραιώτες έιχαν περάσει…αέρας από το ΟΑΚΑ με σκορ 71-95.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα δεσπόζει η «μάχη» της Μπασκόνια κόντρα στην Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, στην Fernando Buesa Arena, ενώ η Παρτιζάν υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην Euroleague

  • Ζαλγκίρις – Βαλένθια 31/3, 20:00
  • Μπάγερν – Μονακό 31/3, 20:00
  • Μπασκόνια – Φενέρ 31/3, 21:30
  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 31/3, 21:30
  • Παρτιζάν – Ρεάλ 31/3, 21:30
  • Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας 31/3, 22:00
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments