Πολιτική

ΝΔ: Το σπίτι της κ. Γκραμπόφσκι δεν χτίστηκε με χρήματα του ΟΕΚ. Το δικό σας κ. Ραγκούση;

ΝΔ: Το σπίτι της κ. Γκραμπόφσκι δεν χτίστηκε με χρήματα του ΟΕΚ. Το δικό σας κ. Ραγκούση;
Για πολλοστή φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βάλει «στο κάδρο» τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά δεν τα καταφέρνει, αφού χρησιμοποιεί το ίδιο θέμα με σπίτι στην Τήνο ιδιοκτησίας κυρίας… Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Για πολλοστή φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να βάλει «στο κάδρο» τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά δεν τα καταφέρνει, αφού χρησιμοποιεί το ίδιο θέμα με σπίτι στην Τήνο ιδιοκτησίας κυρίας… Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Συγκεκριμένα, η δήθεν αποκάλυψη γίνεται για μία ακόμη, κουραστική φορά, αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, για την νέα εκστρατεία τοξικότητας και κατασυκοφάντησης δεν χρησιμοποιείται το γνωστό «Documento» μα η «Δημοκρατία», μια εφημερίδα του ακροδεξιού χώρου που έχει συμπήξει άτυπη, ερμαφρόδιτη συνεργασία με τον κύριο φορέα της… ριζοσπαστικής αριστεράς στη χώρα μας.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης «εγκαλείται» από το ακροδεξιό έντυπο με τους πολύτιμους φίλους στον ΣΥΡΙΖΑ για ένα σπίτι στην Τήνο. Ο πρωθυπουργός δεν είναι, ωστόσο, ιδιοκτήτης του σπιτιού, αλλά η σύζυγός του, κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Η Νέα Δημοκρατία παρενέβη προ ολίγου και με ανακοίνωσή της θέτει τα ακόλουθα μπροστά στον πόλεμο λάσπης.

1)Το σπίτι δεν ανήκει στον Πρωθυπουργό, αλλά στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 2) Δεν χτίστηκε με χρήματα του ΟΕΚ για «κοινωνικούς λόγους», όπως η βίλα του κ. Ραγκούση. 3) Το σπίτι ενοικιάζεται για μερικές ημέρες τον χρόνο. 4) Τα έσοδα από την ενοικίαση δηλώνονται κανονικά στην εφορία και στο Πόθεν Έσχες του Πρωθυπουργού, το οποίο έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά, περισσότερες φορές από κάθε άλλου πολιτικού αρχηγού.

Η σκοπιμότητα είναι προφανής και δεν είναι άλλη από μια μάταιη προσπάθεια αντιπερισπασμού για τις άθλιες εντυπώσεις που έχει προξενήσει στην κοινή γνώμη ο τομεάρχης… διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Ραγκούσης. Ο συγκεκριμένος τομεάρχης έχει περιέλθει σε πραγματικά δεινή θέση για την βίλα που έχτισε στην Πάρο με την οικονομική στήριξη του… Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

Είναι προφανές ότι οι φθηνές ατάκες του κ. Ραγκούση δεν απαντούν στο θέμα, αλλά πυκνώνουν τις αμφιβολίες και τις ανησυχίες της κοινής γνώμης αναφορικά με τον τρόπο απόκτησης και τον τρόπο «αξιοποίησης» της βίλας.

Εκφράσεις όπως «ιδού τι είχα όταν μπήκα στην πολιτική, να τι έχω τώρα» και «αγαπητέ Κυριάκο, όλα εδώ πληρώνονται» (sic) μαρτυρούν πανικό και σύγχυση. Τα ερωτήματα για την θηριώδη βίλα εξακολουθούν και η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται να επανέλθει εξίσου επίμονα.

Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία με τα μόνιμα όπλα του, το ψέμα και την τοξικότητα, επιχειρεί μια μάταιη προσπάθεια αντιπερισπασμού μετά τις αποκαλύψεις για τη βίλα του κ. Ραγκούση. Επανέρχεται, λοιπόν, στον μόνιμο στόχο του, τον Πρωθυπουργό και την οικογένειά του. Αυτή τη φορά η δήθεν αποκάλυψη δεν προέκυψε από τον μετρ του είδους κ. Βαξεβάνη, αλλά από τον εκκολαπτόμενο στενό συνεργάτη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φιλιππάκη και την εφημερίδα «Δημοκρατία», επαναφέροντας στο προσκήνιο ένα πολυπαιγμένο θέμα από το παρελθόν: το σπίτι της Τήνου.

Η σκοπιμότητα προφανής, αλλά επειδή «καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» επισημαίνουμε τα εξής:

1) Το σπίτι δεν ανήκει στον Πρωθυπουργό, αλλά στη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 2) Δεν χτίστηκε με χρήματα του ΟΕΚ για «κοινωνικούς λόγους», όπως η βίλα του κ. Ραγκούση. 3) Το σπίτι ενοικιάζεται για μερικές ημέρες τον χρόνο. 4) Τα έσοδα από την ενοικίαση δηλώνονται κανονικά στην εφορία και στο Πόθεν Έσχες του Πρωθυπουργού, το οποίο έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά, περισσότερες φορές από κάθε άλλου πολιτικού αρχηγού. Αν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν ότι με προσπάθειες αντιπερισπασμού θα αποφύγουν τα αμείλικτα ερωτήματα που προκύπτουν για τον τρόπο που χτίστηκε, αλλά και για το αν δηλώνει και πού τα εισοδήματα των 14.000 την εβδομάδα και τις πληρωμές από τις δεκάδες πλατφόρμες του εξωτερικού ο κ.Ραγκούσης, κάνουν λάθος. Η κοινωνία απαιτεί απαντήσεις και θα περιμένουμε μέχρι να δοθούν. Όσο κι αν προσπαθούν να «θολώσουν τα νερά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments