Πολιτική

Άδωνις: Είναι αρχηγός της ΝΔ ο Δένδιας;

Άδωνις: Είναι αρχηγός της ΝΔ ο Δένδιας;
«Είναι αρχηγός ο κ. Δένδιας;», διερωτάται ο Άδωνις

Σε μια ιδιότυπη διαφοροποίηση από την πάγια θέση τη Νέας Δημοκρατίας για τον φράχτη προέβη χθες ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος φαίνεται να επηρεάζεται από την «ανθρωπιστική προσέγγιση» του ΣΥΡΙΖΑ ως προς το ζήτημα του φράχτη και της επέκτασής του στον Έβρο. Ο Ν. Δένδιας «δεν πιστεύει στον φράχτη» και «δεν πιστεύει στον φράχτη γενικά», όπως ο ίδιος δήλωσε.

Αυτή η άποψη Δένδια φέρνει εκ των πραγμάτων τον Έλληνα ΥΠΕΞ σε «γραμμή ΣΥΡΙΖΑ» και βέβαια, στη γραμμή των Τσίπρα, Φίλη, Παπαδημούλη, οι οποίοι δεν βλέπουν στον φράχτη παρά αναποτελεσματικά μέσα αντιμετώπισης του μεταναστευτικού ζητήματος.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Δένδιας θέτει υπό προφανή αμφισβήτηση, με την τοποθέτησή του, τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Νέας Δημοκρατίας στην δημιουργία και την επέκταση του φράχτη. Η ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά δημιουργεί τον φράχτη, αγνοώντας τα καιροσκοπικά καλέσματα «ανθρωπισμού», και η ΝΔ επί Κυριάκου Μητσοτάκη αποφασίζει να τον επεκτείνει, ακόμη και με αποκλειστικά εθνικούς πόρους, αν χρειαστεί.

Αυτήν την θεμελιώδη παραδοχή για το κόμμα της ΝΔ και την ευρύτερη κεντροδεξιά παράταξη υπενθύμισε στον δημόσιο χώρο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εύλογα αναρωτήθηκε αν ο Ν. Δένδιας έχει εκλεγεί πρόεδρος του κόμματος.

«Είναι αρχηγός ο κ. Δένδιας;», διερωτάται ο Άδωνις και συνεχίζει: «Γιατί τον επικαλείστε; Στη ΝΔ έχουμε πολλές απόψεις, αλλά έχουμε έναν αρχηγό. Έχει αλλάξει ποτέ το κόμμα μας θέση επί του φράχτη;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments