Πολιτική

Άδωνις: Κοινός υβριστής ο Μυθριδάτης

Άδωνις: Κοινός υβριστής ο Μυθριδάτης

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αναφορικά με την περίπτωση του Μιθριδάτη, ο οποίος πρόκειται να συμμετάσχει στις εκλογές ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε ορισμένες δημόσιες αναρτήσεις του Μιθριδάτη στο Twitter

Για την πορεία της οικονομίας μας, την περίπτωση του Μυθριδάτη, την βίλα του κ. Γιάννη Ραγκούση και για τον πληθωρισμό μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ως προς την γενική πορεία της οικονομίας, ο Άδωνις τόνισε ότι η οικονομία μας βαδίζει με πολύ υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Μάλιστα, η οικονομία αναπτύσσεται με πολύ υψηλότερους ρυθμούς από ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί και σχεδιαστεί.

Αναφορικά με την περίπτωση του Μιθριδάτη, ο οποίος πρόκειται να συμμετάσχει στις εκλογές ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης επέλεξε ορισμένες δημόσιες αναρτήσεις του Μιθριδάτη στο Twitter. «Είναι δυνατόν να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για βουλευτή του κάποιον που αποκαλεί όλες τις γυναίκες πο#τ#νες και όλους τους ομοφυλόφιλους πούστ@δ@ς; Είναι ποτέ δυνατόν;», αναρωτήθηκε ο Άδωνις. «Ο Μιθριδάτης κατηγορεί όλες μα όλες τις γυναίκες ότι είναι επί χρήμασι εκδιδόμενες. Όλες τις γυναίκες συλλήβδην! Πού είναι – επιτέλους – το Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με όλες εκείνες τις γυναίκες που κάνουν έλεγχο;».

Σχετικά με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Ραγκούση και το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη βίλα στην Πάρο, ο Άδωνις τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ ηθελημένα στοχοποίησε και κατηγόρησε άδικα τον αναπληρωτή υπουργό της ΝΔ κ. Νίκο Παπαθανάση, και πρόσθεσε ότι υφίσταται σοβαρό ζήτημα με τον Γ. Ραγκούση, ο οποίος πήρε με ευνοϊκούς όρους δάνειο από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας για να φτιάξει τη βίλα στην Πάρο.

«Στο ζήτημα του Γ. Ραγκούση ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λίγο πίσω στη συμπαράσταση που του παρέχει. Αυτό το βρίσκω σοφό, γιατί εκτιμώ ότι μάλλον θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα αυτό», παρατήρησε ο Άδωνις.

«Οι δηλώσεις πόθεν έσχες, που δημοσιοποίησε χθες ο Γ. Ραγκούσης, γράφουν τι δήλωσε, όχι τι έκρυψε από την εφορία. Περιμένουμε όμως και τις δηλώσεις από την πλατφόρμα, για να ταιριάξουμε τις κρατήσεις με τις δηλώσεις του», συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έφερε το παράδειγμα με τους ελέγχους των κρατήσεων για την πόθεν έσχες του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σε σχέση με τον πληθωρισμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι στην Ελλάδα έχουμε τα ακριβότερα καύσιμα γιατί έχουμε πολύ υψηλούς φόρους διαχρονικά, αλλά ο πληθωρισμός είναι ιδιαίτερα χαμηλός, βρίσκεται στο 5,9% και είμαστε στην πέμπτη χαμηλότερη θέση στην Ευρώπη, ενώ το Καλάθι του Νοικοκυριού θα είναι σε δύο εβδομάδες – 4%. Το Καλάθι δίνει διέξοδο σε έναν οικονομικά ευάλωτο συμπολίτη μας να πάρει προϊόντα για το σπίτι του σε χαμηλότερες τιμές.

Πρόσφατα, ο Bloomberg ενημέρωσε ότι αρκετά σούπερ μάρκετ στον κόσμο ετοιμάζονται να πουλάνε σε χαμηλότερες τιμές προϊόντα ληγμένα ολίγων ημερών και αυτό δείχνει ότι έχουμε εισέλθει πράγματι στον υψηλότερο πληθωριστικό κύκλο στην Ευρώπη μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Άρα, είναι πολιτικός απατεώνας όποιος υποστηρίζει ότι μπορεί να εκμηδενίσει τον πληθωρισμό πιέζοντας ένα κουμπί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments