Πολιτική

Άδωνις: Πού κρύφτηκε το Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ;

Άδωνις: Πού κρύφτηκε το Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ;

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Μέχρι πρότινος, όπως καίρια επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, οι«συντρόφισσες» του Τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν άφηναν να πέσει κάτω ούτε μισό κομπλιμάν επιπλέον από αυτά που έχει αυθαίρετα ορίσει η αριστερή και αυτάρεσκη ορθοφροσύνη τους

Αυτό που συμβαίνει εδώ και δυο ημέρες με την υποψηφιότητα του Μυθριδάτη υπερβαίνει ακόμη και τα ευρείας χωρητικότητος εσκαμμένα του ΣΥΡΙΖΑ. Ένας χυδαιολόγος τραγουδιστής επιτίθεται με πρωτοφανούς αισχρότητας και σεξισμού ύβρεις εναντίον όλων των γυναικών ανεξαιρέτως και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας και μαζί με αυτούς το Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του κόμματος, παριστάνουν τους… κωφεύοντες.

Μέχρι πρότινος, όπως καίρια επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, οι«συντρόφισσες» του Τμήματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν άφηναν να πέσει κάτω ούτε μισό κομπλιμάν επιπλέον από αυτά που έχει αυθαίρετα ορίσει η αριστερή και αυτάρεσκη ορθοφροσύνη τους.

Μπροστά όμως στον μισογυνισμό και τον σεξισμό του Μιθριδάτη τηρούν σιωπή ασυρμάτου, ακολουθώντας – πιθανώς – τις προεδρικές νουθεσίες του «αυλάρχη Τσίπρα», του γνωστού και ως Τσε Γκεβάρα της Μεσογείου, που όμως τα «διπλώνει» μπροστά σε κάλπες και εκλογές.

Η τακτική αυτή, όμως, δεν μπορεί να συσκοτίσει το πραγματικό, το αντικειμενικό γεγονός των ομοφοβικών, σεξιστικών και χυδαίων συμπεριφορών του Μιθριδάτη. Έτσι ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει και υπενθυμίζει στην ηγεσία και στο επιλεκτικά ευαίσθητο Τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ ότι «πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει γράψει ότι όλες οι γυναίκες, οι μανάδες σας, οι κόρες σας, οι αδερφές σας είναι επί χρήμασι εκδιδόμενες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments