Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η εμμονή του με την ιδιωτικοποίηση του νερού

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η εμμονή του με την ιδιωτικοποίηση του νερού

Πηγή Φωτογραφίας: efsyn.gr

Αυτή η προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης μέσα από την συνεχή και μεθοδική διασπορά fake news οδηγεί, αναπόφευκτα, την Νέα Δημοκρατία στην έκδοση ανακοίνωσης, στην οποία στηλιτεύται αυτή η συλλογική παράκρουση και κομματική παραποίηση της πραγματικότητας για προφανείς εκλογικούς λόγους.

Μέχρι και σε… συγκέντρωση εναντίον μιας δήθεν ιδιωτικοποίησης έφτασε η συλλογική παράκρουση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το δημόσιο αγαθό του νερού. Καμία ιδιωτικοποίηση δεν υπήρξε ποτέ, καμία δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη υπέρ της ιδιωτικοποίησης δεν έγινε, αλλά οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν ανοιχτή συγκέντρωση. Μάλιστα, όπως διαβάζει κάποιος στην σχετική ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «η επόμενη  προοδευτική κυβέρνηση θα βάλει τέλος σε κάθε σκέψη ιδιωτικοποίησης του».

Και επειδή δεν υπάρχει κανένας νόμος της ΝΔ για την κατά φαντασίαν προσπάθεια ιδιωτικοποίησης του νερού, τα μέλη και οι φίλοι τους ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να «μην πιστέψουν λέξη από τα ψέματα του κ. Μητσοτάκη» και να αγωνιστούν εναντίον της Ρυθμιστικής Αρχής, που, δήθεν, «ανοίγει διάπλατα την πόρτα στην ιδιωτικοποίηση». Αυτή η προσπάθεια παραπληροφόρησης της κοινής γνώμης μέσα από την συνεχή και μεθοδική διασπορά fake news οδηγεί, αναπόφευκτα, την Νέα Δημοκρατία στην έκδοση ανακοίνωσης, στην οποία στηλιτεύται αυτή η συλλογική παράκρουση και κομματική παραποίηση της πραγματικότητας για προφανείς εκλογικούς λόγους.

«Η ΝΔ στα 4 χρόνια που κυβερνά όχι μόνο δεν έκανε καμία κίνηση ιδιωτικοποίησης του νερού, αλλά έθεσε το πλαίσιο για τη βελτίωση της ποιότητάς του. Το νερό ήταν, είναι και θα παραμείνει δημόσιο αγαθό», τονίζει, μεταξύ άλλων, η ΝΔ, η οποία προσθέτει αναφορικά με αυτές τις μεθοδεύσεις εξαπάτησης: «Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσουμε στα fake news με τα οποία πορεύεστε στις εκλογές, να συσκοτίζουν την αλήθεια. Τα ψέματά σας, θα αποκαλύπτονται και θα καταγγέλλονται. Οι πολίτες σας έχουν μάθει, αλλά αμετανόητοι κι αδίστακτοι συνεχίζετε στο δρόμο του ψέματος και της εξαπάτησης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments