Ζώδια

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3 ως 9/4/2023

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 3 ως 9/4/2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα επηρεάσει τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου με αρχές τρίτου και θα φέρει αρκετά δώρα κυρίως στους Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς.

Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από τις 3 ως 9 Απριλίου 2023 για αισθηματικά και επαγγελματικά για όλα τα 12 ζώδια, από την αστρολόγο Μπέλλα Κυδωνάκη.Είναι μια εβδομάδα γεμάτη δράση και κινητικότητα λόγω της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού – Ζυγού, τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα θα ευνοηθούν με κάποιο τρόπο και κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο. Το μήνυμα της Πανσελήνου είναι τολμήστε να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε και μην φοβάστε. Η

Αφροδίτη στον Ταύρο θα επηρεάσει τους γεννημένους στα τέλη του δευτέρου δεκαημέρου με αρχές τρίτου και θα φέρει αρκετά δώρα κυρίως στους Ταύρους, Σκορπιούς, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύς. Υπάρχει την εβδομάδα αυτή παραπάνω κινητικότητα ειδικά στα παρορμητικά ζώδια, το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ είναι να είστε απόλυτα σίγουροι για τις επιλογές σας και τις αποφάσεις σας. Οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες και να μην στηρίζεται στην φαντασία ή σε λόγια που δεν έχουν ελεγχθεί καλά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments