Αθλητισμός

Άρης – Παναθηναϊκός 0-1

Άρης – Παναθηναϊκός 0-1

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός με τον Σπόραρ να πετυχαίνει "χρυσό γκολ" στο 69' επικράτησε 1-0 του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, πήρε δεύτερη νίκη επί των κιτρινόμαυρων εκτός έδρας, και έμεινε στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, προσπάθησαν να πιέσουν και να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως είχαν την ψυχολογία στα ύψη μετά το αποτέλεσμα στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Ο Παναθηναϊκός από την άλλη που ήξερε πως ήθελε μόνο το τρίποντο επί του Άρη καθώς λίγη ώρα νωρίτερα η ΑΕΚ είχε περάσει νικηφόρα και από το Βόλο έδειχνε να παίζει έχοντας στο μυαλό του αρχικά περισσότερο πως να κρατήσει το μηδέν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το πρώτο 45λεπτο να τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μια αλλαγή για τον Άρη με τον Ντουκουρέ να παίρνει τη θέση του Ματέο Γκαρσία. Χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στην εικόνα της αναμέτρησης. Στο 60′ ο Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε δύο αλλαγές. Έριξε στο παιχνίδι τους Σπόραρ και Μαντσίνι και έβγαλε τους Ιωαννίδη και Κλεϊνχέισλερ.

Ο Παναθηναϊκός έγινε περισσότερο απειλητικός και στο 64′ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Σπόραρ να ανοίξει το σκορ όταν ο Κουρμπέλης έδωσε στον Παλάσιος, αυτός πέρασε υπέροχα στον Σλοβένο φορ, που πλάσαρε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σιαμπάνη.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Σλοβένος πήρε την “εκδίκηση” του, τόσο για τη χαμένη ευκαιρία όσο και για το χαμένο πέναλτι στο 90+8′ κόντρα στο Βόλο. Σε κόρνερ από τα δεξιά του Τσέριν ο Σάρλια πήρε την πρώτη κεφαλιά με τον Σπόραρ να πιάνει τη δεύτερη, νίκησε τον Σιαμπάνη και πανηγύρισε έξαλλα μπροστά από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Τρία λεπτά αργότερα οι πράσινοι έβγαλαν μια ωραία αντεπίθεση με τελικό αποδέκτη τον Κουρμπέλη ο οποίος έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά ήταν περισσότερο ένα πλασέ προπόνησης για τον Σιαμπάνη.

Ο Τερζής προσπάθησε στα τελευταία λεπτά να παίξει φουλ επίθεση, έβαλε στο ματς και τον Γκρέι αλλά δεν κατάφερε τίποτα καθώς δεν έκανε ούτε τελική προς την εστία του Λοντίγκιν.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός είχε μια ακόμη σπουδαία ευκαιρία για να πετύχει και δεύτερο τέρμα στο 89′ όταν ο Μαντσίνι πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments