Αθλητισμός

Ιβάν σε παίκτες: «Οι μεγάλες ομάδες γυρίζουν τον διακόπτη»

Ιβάν σε παίκτες: «Οι μεγάλες ομάδες γυρίζουν τον διακόπτη»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ με σκοπό να τους ανεβάσει το ηθικό, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει να ξεχάσουν την ήττα από την ΑΕΚ και να τα δώσουν όλα στη συνέχεια των πλέι οφ.

Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ με σκοπό να τους ανεβάσει το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας: «Πρώτα απ´ όλα ξεχάστε τι έγινε την Κυριακή. Χάσαμε έναν αγώνα που δεν ήμασταν χειρότεροι, δεν υπάρχει όμως λόγος να σταθούμε εκεί. Μεγάλες είναι οι ομάδες που γυρίζουν τον διακόπτη».

Πρόσθεσε: «Είμαστε σε ένα σημείο ωστόσο που κάθε λάθος κοστίζει, γι’ αυτό θέλω να βλέπω σε εσάς την αυτοπεποίθηση και την σιγουριά που είχατε ως σήμερα, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αυτό είναι το πλεονέκτημά μας. Παίζουμε για εμάς, την αξιοπρέπειά μας, την τιμή τη δική μας και του ΠΑΟΚ κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Τέτοιος αγώνας είναι και αύριο και δεν θα σας πω πολλά γι’ αυτό. Ξέρετε πως πρέπει να είστε. Σίγουροι, αποφασιστικοί, ο ένας δίπλα στον άλλον. Είμαι μαζί σας, παλεύω και αγωνιώ μαζί σας».

Ο ισχυρός άνδρας του ”δικεφάλου” ήθελε να δείξει για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται κοντά στον σύλλογο και πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη ομιλία για να συσπειρώσει πιο πολύ την ομάδα για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments