Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ δεν άντεξε και εν τέλει ηττήθηκε στο Φάληρο με ανατροπή από τον Ολυμπιακό, μένοντας πολύ πίσω στη ''μάχη'' του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε ακόμη μια μεγάλη νίκη σε ντέρμπι μετά από αυτή στην ”OPAP Arena”, αυτή τη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ, παίζοντας μπαλάρα με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι μπορεί να δέχτηκαν γκολ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού αλλά δε τους επηρέασε ιδιαίτερα αφού εν τέλει έφεραν…τούμπα το ματς και πήραν μια δίκαιη και κομβική νίκη που τους κρατάει πολύ κοντά στη κορυφή, σε αντίθεση με τους Θεσσαλονικείς που μάλλον…βγήκαν knock out.

Οι ”ερυθρόλευκοι”…μπήκαν με φόρα στο ματς αλλά…

Όσον αφορά στην εικόνα και την εξέλιξη του αγώνα, από τα πρώτα λεπτά του ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, με τον Ολυμπιακό να βγαίνει φουριόζος στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει αρκετές ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στη ροή του ματς θα βρει δίχτυα στο 22′, όταν μετά από συνεργασία του Ζίφκοβιτς με τον Σάστρε και σέντρα του δεύτερου από τα δεξιά, ο Μπράντον έβαλε την προβολή ανάμεσα σε Σωκράτη και Μπα και νίκησε τον Πασχαλάκη -δοκάρι και μέσα- για το 0-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε η δικαιοσύνη…

Οι δύο ομάδες μπήκαν κάπως ”παγωμένες” αλλά στο 59′ ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την αντεπίθεση του  με τον Μπακαμπού να κάνει το 1-1,  όταν σε μια αντεπίθεση ο Ρέαμπτσιουκ τροφοδότησε από αριστερά τον φορ που είχε λίγο χώρο, αυτός σήκωσε το κεφάλι και με ένα υπέροχο πλασέ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Κοτάρσκι που αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι. 

 Στο 77′, Βρουσάι, Μασούρας και Ελ Αραμπί μπήκαν στο ματς και οι δύο τελευταίοι, μαζί με τον Χάμες που επίσης είχε μπει λίγο νωρίτερα, συνδυάστηκαν για το 2-1. Στο 78′, ο Χουάνγκ έκανε την μπαλιά στον κενό χώρο για τον Ελ Αραμπί, αυτός το γύρισμα από τα δεξιά, ο Χάμες πήρε την κεφαλιά, ο Κουλιεράκης έκανε «τσαφ» και ο Μασούρας με κοντινή κεφαλιά νίκησε για δεύτερη φορά τον Κοτάρσκι. 

Στο 85′, ο Μασούρας έκανε το γέμισμα στην περιοχή για τον Βρουσάι ο Ζίφκοβιτς έκανε καθαρό χέρι και παρότι αρχικά ο Λετεσιέ έδειξε «παίζετε», ένα λεπτό μετά υπέδειξε την παράβαση μετά την σχετική υπόδειξη του VAR. Στο 87′ ο Ελ Αραμπί ευστόχησε παρότι η αλά Πανένκα εκτέλεση δεν ήταν καλή και έτσι γράφτηκε το τελικό 3-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων». Ένα αποτέλεσμα που τους κρατά φυσικά ζωντανούς στη μάχη του τίτλου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:  Ολυμπιακός (Ζοσέ Ανιγκό / 4-2-3-1): Πασχαλάκης, Ρέαμπτσιουκ, Μπα, Παπασταθόπουλος (57′ Σισέ), Ροντινέι, Εμβιλά, Χουάνγκ, Φορτούνης (77′ Βρουσάι, Βαλμπουενά (60′ Χάμες), Μπιέλ (77′ Μασούρας), Μπακαμπού (77′ Ελ Αραμπί). ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου / 4-2-3-1): Κοτάρσκι, Ρ. Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε, Φ. Σοάρες (82′ Σβαμπ), Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας (68′ Νάρεϊ), Τάισον (68′ Ελ Καντουρί), Ζίφκοβιτς (88′ Ρικάρντο), Μπράντον (69′ Ολιβέιρα). Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ (Γαλλία) Βοηθοί: Σιρίλ Μουνιέ (Γαλλία), Μεχντί Ραμονί (Γαλλία) Τέταρτος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας) VAR: Πιέρ Ζελούστ (Γαλλία) AVAR: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments