Διεθνή

Κάρεν ΜακΝτούγκαλ: Η δεύτερη γυναίκα στο σήριαλ Τραμπ

Κάρεν ΜακΝτούγκαλ: Η δεύτερη γυναίκα στο σήριαλ Τραμπ
Το όνομα της Κάρεν ΜακΝτούγκαλ φιγουράρει στην ογκώδη δικογραφία του Ντόναλντ Τραμπ και πρόκειται να απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη προσεχώς.

Το όνομα της Κάρεν ΜακΝτούγκαλ φιγουράρει στην ογκώδη δικογραφία του Ντόναλντ Τραμπ και πρόκειται να απασχολήσει ιδιαίτερα την κοινή γνώμη προσεχώς.

Η υπόθεση εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ επικεντρώνεται σε μια πληρωμή που έγινε στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς. Ωστόσο, ο εισαγγελέας ανέφερε και μια άλλη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αφιερώματα του BBC και του CNN, πραγματοποιήθηκε πληρωμή για λογαριασμό του Τραμπ στη «Γυναίκα 1», η οποία σύμφωνα με στοιχεία είναι η Κάρεν ΜακΝτούγκαλ.

Η κ. ΜακΝτούγκαλ είναι πρώην μοντέλο του Playboy και, όπως η Ντάνιελς, ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Τραμπ για περίπου δέκα μήνες, αν και  ο πρώην πρόεδρος αρνείται τη σχέση αυτή.

Γεννημένη στην Ιντιάνα, πριν μετακομίσει στο Μίσιγκαν ως παιδί, η ΜακΝτούγκαλ ξεκίνησε για πρώτη φορά το μόντελινγκ σε διαγωνισμούς μαγιό στα 20 της. Εντάχθηκε στο Playboy όπου κέρδισε το Playmate of the Year το 1998 και ψηφίστηκε ως «Playmate of the 90s», δεύτερη μετά την Πάμελα Άντερσον.

Αργότερα εργάστηκε ως μοντέλο για τον χώρο της γυμναστικής και έγινε η πρώτη γυναίκα που εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Men’s Fitness το 1999. Εμφανίστηκε επίσης σε τηλεοπτικές διαφημίσεις και σε δευτερεύοντες ρόλους. Το 2006, το περιοδικό New Yorker ανέφερε ότι η ΜακΝτούγκαλ συνάντησε τον Τραμπ στο Playboy Mansion στο Λος Άντζελες, όπου ηχογράφησε ένα επεισόδιο του «Τhe Apprentice».

Στη συνέχεια, το μοντέλο ανέφερε ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος ήταν παντρεμένος τότε, αμέσως την συμπάθησε και εξέφρασε τον θαυμασμό του για εκείνη. Η ΜακΝτούγκαλ ισχυρίζεται ότι αυτή και ο Τραμπ διατηρούσαν δεκάμηνη σχέση και συναντιόντουσαν τουλάχιστον πέντε φορές τον μήνα. έβλεπαν ο ένας τον άλλο τουλάχιστον πέντε φορές το μήνα». Περιέγραψε τη σχέση ως στοργική και συναινετική.

Το 2016, ενόψει των προεδρικών εκλογών, η ΜακΝτούγκαλ υπέγραψε συμφωνία αξίας 150.000 δολαρίων για να διηγηθεί την ιστορία της αποκλειστικά στην ταμπλόιντ εφημερίδα, το National Enquirer. Η συμφωνία της απαγόρευε να μιλήσει δημόσια για την υπόθεση. Ωστόσο, το άρθρο δεν δημοσιεύτηκε ποτέ και η ΜακΝτούγκαλ επιμένει ότι εξαπατήθηκε για να σιωπήσει για τη σχέση.

Το 2021, η Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή των ΗΠΑ, η οποία είναι υπεύθυνη για την επιβολή του νόμου για τη χρηματοδότηση της εκστρατείας, διαπίστωσε ότι ο εκδότης του Enquirer παραβίασε τους εκλογικούς νόμους πληρώνοντας τα δικαιώματα για την ιστορία της ΜακΝτούγκαλ και ποτέ δεν τη δημοσίευσε.

Διαπίστωσε ότι τα χρήματα, τα οποία καταβλήθηκαν στην ΜακΝτούγκαλ κατά τις προεδρικές εκλογές του 2016, ήταν παράνομη συνεισφορά στην προεκλογική εκστρατεία.

Σήμερα, πλέον, σύμφωνα με τον ιστότοπό της, η ΜακΝτούγκαλ περιγράφει τον εαυτό της ως μοντέλο, αρθρογράφο, συνήγορο και μοντέλο. Το 2018, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τη σύζυγο του κ. Τραμπ, Μελάνια, για την υποτιθέμενη σχέση, λέγοντας: «Λυπάμαι. Δεν θα ήθελα να μου το κάνουν αυτό» και τώρα, ανακάμπτει ως πρωταγωνιστικό πρόσωπο των ταραγμένων αμερικανικών ημερών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments