Πολιτική

Άδωνις: Κυριαρχία ΝΔ και Μητσοτάκη

Άδωνις: Κυριαρχία ΝΔ και Μητσοτάκη
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά στην δημοσκόπηση το πρώτο κόμμα

Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στα κεντρικά ζητήματα της πολιτικής ζωής.Ερωτηθείς για την δημοσκόπηση της εταιρείας Rass, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά και σε αυτήν την δημοσκόπηση το πρώτο κόμμα, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι με απόσταση ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός και ότι τώρα αρχίζει να ζεσταίνεται το προεκλογικό κλίμα, τώρα αρχίζει ουσιαστικά ο πολιτικός αγώνας.

Σχετικά με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για τη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων», ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί όλα τα τεχνάσματα του 2015. Στην Ευρώπη, δεν μπορεί καμιά κυβέρνηση να παρέμβει με νόμο στις τράπεζες, υπάρχει ένα ευρωπαϊκό πλαίσιο, που πρέπει να γίνεται σεβαστό. Η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για ρύθμιση των «κόκκινων δανείων» κινείται εκτός ευρωπαϊκού κοινού πλαισίου, το οποίο δεσμεύει και την Ελλάδα ως κράτος μέλος της Ε.Ε. Συνεπώς, η πρόταση του Αλ. Τσίπρα για τη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων» δεν μπορεί να εφαρμοστεί στην πράξη, γιατί στην Ελλάδα είμαστε μέρος της Ε.Ε.

Ως προς την προεκλογική τοξικότητα, αυτή τροφοδοτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό έγινε με τον κ. Νίκο Παπαθανάση και την άθλια επίθεση που δέχθηκε. Αυτό συνέβη και με τον κ. Νίκο Χατζηνικολάου και τις επιθέσεις χυδαιότητας που δέχθηκε από τον κ. Παύλο Πολάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Παύλος Πολάκης δεν επιτίθενται όμως και εναντίον του κ. Γιώργου Κουρή και αυτό γίνεται υποκριτικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο Γ. Κουρής έχει τηλεοπτικό σταθμό, το Kontra Channel, ο οποίος είναι φιλικός στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, αναφορικά με τα αμνοερίφια, ο Άδωνις πληροφόρησε ότι το νέο Καλάθι του Νοικοκυριού που κυκλοφορεί από σήμερα, περιλαμβάνει και αρνάκια σε πολύ οικονομικές και προσιτές τιμές. Οι τιμές των αρνιών εν όψει του Πάσχα είναι χαμηλές και μάλιστα, πιο χαμηλές και από τις περυσινές τιμές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments