Αθλητισμός

Βέλιτς:«Ρυθμιστής ο ΠΑΟΚ»

Βέλιτς:«Ρυθμιστής ο ΠΑΟΚ»

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Ο άλλοτε τεχνικός του Λεβαδειακού, Γιάσμινκο Βέλιτς, αντιμετώπισε την τρέχουσα σεζόν τους «Big - 4» επί των ημερών του στον πάγκο της βοιωτικής ομάδας και βάζει στο…μικροσκόπιο την σκληρή παρτίδα με δέλεαρ την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Η ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής των play offs φέρνει Παναθηναϊκό και ΑΕΚ «συγκάτοικους» στην κορυφή με 66 βαθμούς, τον Ολυμπιακό στο -3 (63β.) και τον ΠΑΟΚ στο -9 (57β.) έπειτα από κι από την τελευταία ήττα του στο «Καραϊσκάκη».

Το  SDNA  επικοινώνησε με τον Γιάσμινκο Βέλιτς που ως άλλοτε τεχνικός του Λεβαδειακού αντιμετώπισε την τρέχουσα σεζόν τους «Big – 4» και πήρε το δικό του report για το σκληρό «πόκερ» με δέλεαρ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός από την αρχή της σεζόν»  

Από την αρχή βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα πριν από τη διακοπή λόγω του Μουντιάλ, είχε αποκτήσει και μεγάλο βαθμολογικό πλεονέκτημα παρουσιάζοντας μεγάλη σταθερότητα στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του κι έχοντας ένα συγκεκριμένο αποτελεσματικό στυλ παιχνιδιού…» τόνισε αρχικά ο Βόσνιος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Δυσκολεύεται η ΑΕΚ απέναντι στις κλειστές άμυνες»

– Για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ και τις πιθανότητες που έχει να κόψει πρώτη το νήμα:

Κι εφόσον ο αντίπαλος της προετοιμαστεί σωστά για να την παίξει κλειστά στην άμυνα, δείχνει να έχει πρόβλημα στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου και μπλοκάρει παρά την γρήγορη ανάπτυξη και τις συνεχόμενες αλλαγές της μπάλας  

«Ερωτηματικό η διάθεση και το κίνητρο του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο Καραϊσκάκη»

– Για τον ΠΑΟΚ:

«Παρότι μαθηματικά έχει ελπίδες για την πρώτη θέση, νομίζω πως πρακτικά είναι δύσκολο και θα είναι ρυθμιστής στη συνέχεια των play offs. Ερωτηματικό είναι η διάθεση και το κίνητρο που θα δείξει στη συνέχεια. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ την 2η αγωνιστική των play offs είχε υψηλό κίνητρο και ήταν και με τα δύο πόδια μέσα στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Έχοντας μείνει εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή, μένει να φανεί πόσο συγκροτημένος μπορεί να συνεχίσει στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ και να έχει συνοχή μέχρι το τέλος που μεταφράζεται πρακτικά σε κίνητρο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments