Αθλητισμός

Όλοι έτοιμοι, όλοι τους μαζί, όλοι τους διψασμένοι

Όλοι έτοιμοι, όλοι τους μαζί, όλοι τους διψασμένοι

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Το πιο σημαντικό επίτευγμα του συνόλου των ανθρώπων που συνυπάρχουν στην ΑΕΚ και φροντίζουν ώστε να έχει νόημα η λέξη ενότητα

Φτάσαμε αισίως στον Απρίλιο και η ΑΕΚ είναι αυτό ακριβώς που δεν τολμούσαμε ούτε καν να σκεφτούμε, ως την πιο ελπιδοφόρα σκέψη, περίπου 11 μήνες πριν. Είναι πρώτη στη βαθμολογία με συγκάτοικο τον Παναθηναϊκό μόλις επτά στροφές πριν από το τέλος των αγώνων για το πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη δίνει τη μάχη της για να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Έχει καταφέρει αυτά που σε άλλες -μακρινές για εμάς, άγνωστες για τους νεότερους- εποχές θεωρούσαμε ως τα αυτονόητα για μία ομάδα του επιπέδου της ΑΕΚ, όμως έχοντας ξεχάσει πώς είναι να συμβαίνουν και με την απογοήτευση για τη συνολική εικόνα της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα τα βλέπουμε όλα αυτά και τρίβουμε τα μάτια μας και συνεχιζει ο Βαγγελης Αρναουτογλου στο enwsi.gr

Η ομάδα στο Βόλο, σίγουρα ήταν αρκετά κατώτερη από άλλα παιχνίδια της φέτος, δεν πρέπει βέβαια να ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος αντίπαλος έχει αλλάξει τσιπάκι κι από κει που έπαιζε ένα χαρούμενο ανοιχτό ποδόσφαιρο, έχει πλέον επιδοθεί σε ένα συνεχές ταμπούρι.

Εξυπακούεται ότι καλά κάνει διότι σε αυτή τη διαδικασία που έχει μπει, μόνον έτσι θα μπορέσει να έχει ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο στη μάχη που δίνει με τον Άρη. Το επισημαίνω απλά ώστε να μην ξεχάσουμε ότι ο Παναθηναϊκός την πάτησε απέναντί του, ενώ η ΑΕΚ δίχως να απειληθεί πήρε το παιχνίδι. Είναι τέτοια η κατάσταση τώρα ώστε αυτό που έχει σημασία είναι να νικάς και να συνεχίζεις. Και η Ένωση το κατάφερε με τον τρόπο που έπρεπε.

Η μεγαλύτερη απόδειξη για του λόγου το αληθές είναι ο τρόπος με τον οποίον η ΑΕΚ καταφέρνει να ξεπερνά τις αναποδιές. Δεν αναφέρομαι μόνο στις συνεχόμενες απώλειες παικτών αλλά και στα αποτελέσματα, καθώς μετά τα δύο ανεπιτυχή κόντρα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό υπήρξε γενικευμένη αμφιβολία. Όμως αυτό δεν πέρασε στην ομάδα γιατί αφενός ο ίδιος ο προπονητής και οι παίκτες πιστεύουν πολύ στη δουλειά τους κι αφετέρου σύσσωμο το διοικητικό επιτελείο δεν επιτρέπει να περάσει ίχνος αρνητικής σκέψης εντός της ομάδας, είτε πρόκειται για το προπονητικό κέντρο της είτε για το αρχηγείο της στην ΟΠΑΠ αρένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments