Αθλητισμός

Το πρόγραμμα των Play-offs μέχρι το φινάλε

Το πρόγραμμα των Play-offs μέχρι το φινάλε

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Η 3η αγωνιστική των Play-offs της Stoiximan Superleague δεν άλλαξε την κατάσταση στις πρώτες θέσεις βαθμολογίας, ωστόσο είδε τον ΠΑΟΚ να μένει ακόμη πιο πίσω στην «μάχη» της κατάκτησης του τίτλου. Το πρόγραμμα των τεσσάρων διεκδικητών μέχρι το φινάλε.

Η τρίτη «στροφή» των Play-offs του πρωταθλήματος φαίνεται πως είναι η πρώτη που πιθανότατα έθεσε έναν εκ των τεσσάρων διεκδικητών εκτός της «κούρσας» του τίτλου, αφού ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και μάλιστα με ανατροπή 3-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης», με τους Πειραιώτες να βγάζουν αντίδραση μετά την φυγή του Μίτσελ. Η ήττα αυτή έφερε τον «Δικέφαλο του βορρά» στο -9 από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, που βρίσκονται στην κορυφή.

Οι δύο ομάδες που μοιράζονται αυτή τη στιγμή το «ρετιρέ» της βαθμολογίας, οι «πράσινοι» και οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν αμφότεροι νίκες εκτός έδρας και με το ίδιο σκορ. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» και για να γίνει αυτό χρειάστηκε η επιστροφή του Σπόραρ στα γκολ, που λυτρώθηκε εν μέρει για το χαμένο πέναλτι της περασμένης αγωνιστικής με τον Βόλο στο 98ο λεπτό. Η ΑΕΚ είχε πιο εύκολο έργο και κέρδισε με 1-0 τον Βόλο στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, χάρη σε γκολ που βρήκε μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα με τον Πινέδα, που της διευκόλυνε πολύ την… δουλειά.

Με την κατάσταση να μην αλλάζει βαθμολογικά στην πρώτη τριάδα, μεγάλος χαμένος της αγωνιστικής ήταν και πάλι ο ΠΑΟΚ, που μετά την ήττα του, έμεινε στο -9 από την κορυφή και πλέον τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για κείνον όσον αφορά τον τίτλο.

Ας δούμε την εικόνα της βαθμολογίας έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής των Play-offs.

Πάμε τώρα να δούμε το πρόγραμμα των Play-offs της Superleague για τις εναπομείναντες επτά αγωνιστικές συνολικά, αλλά και για κάθε ομάδα ξεχωριστά.

4η Αγωνιστική (8-9 Απριλίου) ΑΕΚ-Αρης ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός ΠΑΟΚ-Βόλος

5η Αγωνιστική (22-23 Απριλίου) Βόλος-Αρης ΟλυμπιακόςΑΕΚ ΠΑΟΚΠαναθηναϊκός

6η Αγωνιστική (26 Απριλίου)

ΑΕΚΠΑΟΚ

Αρης-Ολυμπιακός ΒόλοςΠαναθηναϊκός

7η Αγωνιστική (29-30 Απριλίου)

ΟλυμπιακόςΒόλος ΠαναθηναϊκόςΑΕΚ ΠΑΟΚ-Αρης

8η Αγωνιστική (3 Μαΐου)

ΑΕΚΟλυμπιακός Αρης-Βόλος ΠαναθηναϊκόςΠΑΟΚ

9η Αγωνιστική (6-7 Μαΐου)

Αρης-ΑΕΚ ΒόλοςΠΑΟΚ ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός

10η Αγωνιστική (13-14 Μαΐου)

ΑΕΚΒόλος Παναθηναϊκός-Αρης ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα του Αρη

Το πρόγραμμα του Βόλου

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments