Πολιτική

Μητσοτάκης: Στην Πετρούπολη ο πρωθυπουργός – Θα επισκεφτεί το σχολείο των Αγ. Αναργύρων

Μητσοτάκης: Στην Πετρούπολη ο πρωθυπουργός – Θα επισκεφτεί το σχολείο των Αγ. Αναργύρων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Συνεχίζονται οι περιοδείες

Συνεχίζονται οι περιοδείες  του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ, εν όψει των εθνικών εκλογών στις 21 Μαΐου.Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί το πρωί την Πετρούπολη, όπου θα συνομιλήσει με πολίτες σε κεντρικό καφέ της πόλης.Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να βρεθεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων.

ΝΔ: Σήμερα ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια

Εντείνονται οι εκλογικές προετοιμασίες στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος, με το ζήτημα της ανακοίνωσης τω ψηφοδελτίων να απασχολεί έντονα την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίζεται ικανοποιημένος από τις έως τώρα περιοδείες του, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά και σήμερα. Ειδικότερα, είναι εξαιρετικά πιθανόν να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του κόμματος τόσο στην Αθήνα, όσο και στην περιφέρεια. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας φέρεται να έχει καταλήξει στις αποφάσεις του ως προς τα ονόματα των υποψηφίων, αν και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια εναλλακτικών επιλογών. Παλαιότερα στελέχη και βουλευτές, υπουργοί και υφυπουργοί της κυβέρνησης καταλαμβάνουν τις θέσεις τους στα κομματικά ψηφοδέλτια και περιμένουν την τελική κρίση του πρωθυπουργού, προκειμένου να κινήσουν δυναμικά τις υποψηφιότητές τους. Ιδιαίτερη περίπτωση φαίνεται πως είναι αυτή του Θέμη Χειμάρα. Ο πρώην βουλευτής Φθιώτιδας έχει ισχυρές πιθανότητες για μια δεύτερη ευκαιρία, αφού, κατά πληροφορίες, υπάρχει έκθεση του ΣΔΟΕ που δικαιώνει τους ισχυρισμούς που έχει κατά καιρούς προβάλει.

Ο κ. Μητσοτάκης, πάντως, ως την επίσημη προκήρυξη των εκλογών φροντίζει έτσι ώστε να επισκέπτεται περιοχές, στις οποίες η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει κάμψη ή οξυμμένα ζητήματα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την περιοχή του Έβρου, η οποία είναι περισσότερο εκτεθειμένη σε κινδύνους που απορρέουν από την παράνομη μετανάστευση. Ο πρωθυπουργός εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που υπαγορεύουν την επέκταση του φράχτη στην περιοχή, ένα ζήτημα που είναι ήδη κεντρικό κατά την προεκλογική εκστρατεία. «Αυτή η επένδυση δεν είναι φτηνή είναι όμως απαραίτητη για να θωρακίσουμε τα σύνορά μας. Θα εξακολουθούμε σε όλα τα επίπεδα να διεκδικούμε τη χρηματοδότησή της με ευρωπαϊκούς πόρους. Και πιστεύω ότι ο στόχος αυτός είναι  εφικτός. Όμως η κατασκευή του αποτρεπτικού εμποδίου αποτελεί μια εθνική επιταγή. Αποτελεί ένα λαμπρό  παράδειγμα του κράτους που θέλουμε με  κεντρικό σχεδιασμό από την  πολιτεία, με εξαιρετικό συντονισμό στρατού, αστυνομίας, συνοριοφυλάκων, λιμενικού, εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών», τόνισε, ανάμεσα στα άλλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Έβρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments