Αθλητισμός

ΑΕΚ – Άρης 3-1

ΑΕΚ – Άρης 3-1

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Η ΑΕΚ νίκησε τον Άρη με 3-1 στην OPAP Arena με τον λυτρωτή Τσούμπερ που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή να πετυχαίνει δύο γκολ στο 82' και το 90+5' και να καθαρίζει για την Ένωση. Οι Θεσσαλονικείς ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ιτούρμπε στο 45+1'.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με καλή διάθεση να απειλήσουν τις δύο εστίες, με την ΑΕΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Άρη να επιτίθεται κυρίως με αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν από πλευράς ΑΕΚ στο δεύτερο λεπτό. Ο Γκαρσία έκανε το ψιλοκρεμαστό γύρισμα στη μικρή περιοχή από τα δεξιά και ο Αραούχο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα προς την εστία αλλά ο Κουέστα τον σταμάτησε.

Ο Άρης απάντησε με δύο ευκαιρίες στο 6′ και το 10′. Ο Καμάτσο από τη γωνιά της περιοχής έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Ιτούρμπε έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών, ενώ στο δέκατο λεπτό ο Νταρίντα με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Αραούχο απείλησε ξανά με δύο κεφαλιές στο 18′ και το 20′, ωστόσο καμία εξ αυτών δεν κατάφερε να βρει στόχο. Ο Άρης ατύχησε στο 29ο λεπτό, καθώς ο Μπράμπετς συγκρούστηκε με τον Κουέστα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και δάκρυα στα μάτια.

Η ΑΕΚ βρήκε το γκολ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία στο 35′ και ο Άρης προσπάθησε να “απαντήσει” πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νταρίντα στο 40′ ο Καμάτσο με σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Ιτούρμπε στο 45+2′.

Στο δεύτερο μέρος οι κιτρινόμαυροι μπήκαν πιο δυνατά και απείλησαν με τον Αραούχο στο 55ο λεπτό, όμως ο Κουέστα με ωραία επέμβαση τον σταμάτησε. Ο Άρης πριν από το γκολ του Καμάτσο που ακυρώθηκε για οφσάιντ, απείλησε με κεφαλιά του Νταμπό στο 56′, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ενκουλού στο 68ο λεπτό, αλλά μετά από έλεγχο στο VAR πήρε πίσω την αρχική του απόφαση. Το γκολ η Ένωση το βρήκε στο 82ο λεπτό, χάρη στην απίθανη οβίδα του Τσούμπερ, που λύτρωσε την Ένωση και πέτυχε ένα ακόμα γκολ με τον Ελβετό φορ στο 90+5′.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments