Lifestyle

Brooke Shields: Ο John F. Kennedy Jr. έδειξε πόσο κακός ήταν όταν δεν έκανα μαζί του σεξ

Brooke Shields: Ο John F. Kennedy Jr. έδειξε πόσο κακός ήταν όταν δεν έκανα μαζί του σεξ

Πηγή Φωτογραφίας: Brooke Shields

Η αλήθεια για τη μικρή περιπέτεια της ηθοποιού με τον γιο του Προέδρου Kennedy.

Όσο κι αν ο John F. Kennedy Jr. θεωρείτο ένας από τους πιο όμορφους και καλλιεργημένους άνδρες της δεκαετίας του ’90, τον οποίο όλες οι υποψήφιες νύφες της υψηλής κοινωνίας του Μανχάταν ήθελαν να κάνουν δικό τους, εν τέλει δεν είχε τον ιπποτικό χαρακτήρα που νομίζαμε. Αυτό τουλάχιστον απέδειξε η Brooke Shields μέσα από την ιστορία που διηγήθηκε για τη βραχύχρονη σχέση τους.

Όπως εξήγησε η ηθοποιός στην εκπομπή του Howard Stern, εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του από πολύ μικρή ηλικία, έτσι όταν της ζήτησε να βγουν ένιωσε πως η καρδιά της χτυπούσε πού δυνατά. Οι δυο τους βγήκαν ραντεβού στο Άσπεν, όπου η ηθοποιός κατέληξε να αποκτήσει το πιο υπέροχο φιλί στη μέχρι τότε ζωή της. Ωστόσο, όταν κατάλαβε πως υπήρξε η πιθανότητα να προχωρήσουν σε σεξουαλική πράξη, η ίδια πάγωσε αφού τότε ήταν μόλις 17 ετών και δεν είχε ποτέ ξανά παρόμοια εμπειρία.

“Σκέφτηκα πως: θεέ μου, τον ερωτεύεσαι και εάν κοιμηθείς μαζί του, μπορεί να μην σου ξαναμιλήσει”, δήλωσε στον αέρα της εκπομπής, προσθέτοντας πως “δεν έπαιζα κάποιο παιχνίδι, απλά φοβόμουν πολύ να μην πληγωθώ. Αν κοιμόμουν μαζί του, θα του έδινα ολόκληρο το σύμπαν μου, την καρδιά μου, τα πάντα μου”. Παράλληλα, θυμόταν τα λόγια της μητέρας της, η οποία της είχε πει πως αυτός ήταν ο άνδρας που θα παντρευόταν, οπότε η ίδια δεν ήθελε να κάνει κάτι που θα μετάνιωνε.

Τελικά, ίσως να ήταν και η καλύτερη απόφαση που πήρε, αφού μόλις αρνήθηκε την πρόταση του γιου του Προέδρου Kennedy, εκείνος έδειξε τον πραγματικό του εαυτό. Όπως διηγήθηκε, όταν έδειξε πως δεν ήθελε να προχωρήσουν σε σεξουαλική επαφή, ο ίδιος την παράτησε, με αποτέλεσμα να πρέπει να βρει τρόπο να γυρίσει μόνη της στο σαλέ. “Έπρεπε να βρω μόνη μου ταξί για το σπίτι, που ήταν κάτι λιγότερο από ιπποτικό κατά την άποψή μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Την επόμενη μέρα η Shields ήταν σίγουρη πως είχε κάνει την καλύτερη επιλογή, αφού ο Kennedy Jr. την αγνοούσε στο σκι. “Δεν με κοίταξε και δεν μου μίλησε. Από τη μία σκεφτόμουν σκ***, από την άλλη ευχαριστώ τον Θεό, γιατί μπορεί πάλι να μη μου μιλούσε μετά το σεξ”, υπογράμμισε η ηθοποιός. “Έδειξε τον πραγματικό του εαυτό σε αυτό”, συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments