Πολιτική

Μητσοτάκης: Εχουμε καθήκον να παράγουμε έργο προς όφελος των πολιτών

Μητσοτάκης: Εχουμε καθήκον να παράγουμε έργο προς όφελος των πολιτών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Την καθιερωμένη του κυριακάτικη απολογιστική ανάρτηση έκανε στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης που στάθηκε στα «μεγάλα και μικρά» γεγονότα που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Την καθιερωμένη του κυριακάτικη απολογιστική ανάρτηση έκανε στο Facebook ο Κυριάκος Μητσοτάκης που στάθηκε στα «μεγάλα και μικρά» γεγονότα που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στα Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία τα οποία αναπτύσσονται, στην αύξηση των επιδομάτων αναπηρίας του ΟΠΕΚΑ, στην έναρξη της διαδικασίας για την επιβράβευση της αποδοτικότητας των υπαλλήλων στο Δημόσιο, όπως και στην έναρξη των εργασιών για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ζήτημα των κινηματογράφων λέγοντας πως «Έχω ζητήσει από το αρμόδιο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να χαρακτηρίσει και επίσημα στο Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, ως ιστορικά προστατευόμενη και δεσμευτική τη χρήση κινηματογράφου μαζί με άλλες χρήσεις πολιτισμού, αναψυχής και τουρισμού στα δυο κτίρια που στεγάζουν το Ιντεάλ και το Άστορ, ώστε οι επενδύσεις να αναδείξουν τη μοναδικότητα των τοποσήμων και τον ρόλο τους στη ζωή της πόλης αλλά και στις προσωπικές μας μνήμες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments