Αθλητισμός

Ηγέτης Κουρμπέλης πριν το ντέρμπι: ”Είμαστε η καλύτερη ομάδα, πάμε να δείξουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός”

Ηγέτης Κουρμπέλης πριν το  ντέρμπι: ”Είμαστε η καλύτερη ομάδα, πάμε να δείξουμε τι σημαίνει Παναθηναϊκός”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η τρομερή ομιλία του Δημήτρη Κουρμπέλη προς τους συμπαίκτες του πριν το ΄΄αιώνιο'' ντέρμπι...

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Ολυμπιακό στο ”αιώνιο” ντέρμπι και έδειξε τη σκληράδα του αλλά και το τι μπορεί να κάνει αν βρεθεί σε καλή μέρα. Η ώθηση που πήραν οι ”πράσινοι” από τη κατάμεστη Λεωφόρο ήταν τεράστια και βοήθησε στο να πνίξει ποδοσφαιρικά του φιλοξενούμενους, παίρνοντας τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς ενόψει δύσκολης συνέχειας.

Ένας εκ των κορυφαίων για το ”τριφύλλι” ήταν ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Κουρμπέλης, κάτι βέβαια πολύ σύνηθες τον τελευταίο καιρό. Ο Έλληνας διεθνής μάλιστα, ήταν και ο τελευταίος που μίλησε στους συμπαίκτες του πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο, όπως αναφέρει η “Sportday”.

Αφού προηγήθηκε η ομιλία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς που είπε τα εξής: “παίζουμε με την ομάδα που έχει κατακτήσει τα τελευταία πρωταθλήματα κι αν θέλουμε να γίνουμε πρωταθλητές, πρέπει να νικήσουμε σ’ αυτό το ματς”, στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο ”κάπτεν” του Παναθηναϊκού.

“Είμαστε η καλύτερη ομάδα κι αξίζουμε όλα όσα έχουμε κάνει φέτος μέσα στο γήπεδο. Γι’ αυτές τις βραδιές δουλέψαμε όλη τη χρονιά, πάμε να νικήσουμε και να δείξουμε σε όλους τι σημαίνει Παναθηναϊκός”, είπε στους συμπαίκτες του ο 29χρονος άσος, πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments