Αθλητισμός

Ελ Καντουρί: «Θα ήταν κρίμα να μην φτάσει η Νάπολι στον τελικό του Champions League»

Ελ Καντουρί: «Θα ήταν κρίμα να μην φτάσει η Νάπολι στον τελικό του Champions League»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Για την εκπληκτική χρονιά που διανύει η Νάπολι καθώς και για τη συνάντησή της με τη Μίλαν στα προημιτελικά του Champions League μίλησε ο Ομάρ Ελ Καντουρί

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, με θητεία στη Νάπολι, μίλησε σε Μέσο της Ιταλίας για τη χρονιά των «παρτενοπέι», το Scudetto που… έρχεται και την ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουν μπροστά τους. Παράλληλα, στάθηκε και στο πάθος των οπάδων της ομάδας, επισημαίνοντας πως:

«Το ποδόσφαιρο στη Νάπολη το αντιμετωπίζουν πολύ ζεστά, όπως αντίστοιχα στην Ελλάδα. Μόνο που στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν τρεις ομάδες και στη Νάπολη μόνο μία. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι η φιέστα για το Scudetto. Ο κόσμος της Νάπολι το αξίζει, είναι η χρονιά τους και το περιμένουμε».

Για το τι θυμάται από την παρουσία του στη Νάπολι, απάντησε: «Δεν θυμάμαι κάτι συγκεκριμένο, ήταν 2.5 χρόνια πολύ καλά. Ο πρώτος χρόνος ήταν λίγο δύσκολος, μετά έπαιξα περισσότερο, πήγα και στην Τορίνο, ένιωθα σημαντικός στα αποδυτήρια. Στα εντός έδρας παιχνίδια το γήπεδο ήταν πάντα γεμάτο. Στο τελευταίο με τη Φροζινόνε, στο οποίο προκριθήκαμε στο Champions League με το γκολ του Ιγκουαΐν, ήταν εκπληκτικά». Σε ερώτηση για το αν ο Σπαλέτι μπορεί να ονειρεύεται το Champions League; «Υπάρχουν ομάδες με περισσότερη εμπειρία στους προημιτελικούς, αλλά με αυτήν την κλήρωση, λέω πως θα ήταν κρίμα να μην έφταναν στον τελικό. Είναι μια ευκαιρία που δεν έρχεται συχνά, ελπίζω η ομάδα του Σπαλέτι να το εκμεταλλευτεί σωστά! Δεν τολμώ να φανταστώ τους οπαδούς της Νάπολι να βρεθούν στον τελικό του Champions League… θα ήταν εκπληκτικό, όμορφο για όλη την πόλη».

Όσο για τους προπονητές που τον στιγμάτισαν περισσότερο, εστίασε στους εξής: «Ο Σάρι και ο Βεντούρα ήταν δύο προπονητές, από τους οποίους έμαθα πολλά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο. Μου έμαθαν πολλά! Εδώ στην Ελλάδα δούλεψα για τέσσερα χρόνια με τον Ρασβάν Λουτσέσκου, τον γιο του Μιρτσέα. Έχω μια υπέροχη σχέση μαζί του! Είναι εξαιρετικό άτομο και εξαιρετικός προπονητής, που έχει κερδίσει πολλά εδώ και στην Αραβία. Αναφέρω επίσης τον Άμπελ Φερέιρα, ο οποίος μετά πήγε στην Παλμέιρας. Τέλος, ο Καλορί με έκανε να μεγαλώσω στην Μπρέσια. Κάθε προπονητής με έχει διδάξει πολλά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments