ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Όμηρος Τσάπαλος
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Α Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου ΕΦΚΑ

Όμηρος Τσάπαλος στο pagenews.gr: Η αυτοδυναμία είναι απολύτως εφικτή

Ο Όμηρος Τσάπαλος Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Α Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου ΕΦΚΑ μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε στους συνταξιούχους και την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην απονομή των συντάξεων, τις εκλογές, τους νέους και άλλα θέματα.

Ο Όμηρος Τσάπαλος Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Α Αθηνών και Εκπρόσωπος Τύπου ΕΦΚΑ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στους συνταξιούχους και την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην απονομή των συντάξεων, τις εκλογές, τους νέους και άλλα θέματα.

Όμηρος Τσάπαλος στο pagenews.gr: Για τις δηλώσεις Τσίπρα αναφορικά με τους συνταξιούχους

Ο κ. Τσάπαλος δήλωσε: “Τώρα προεκλογικά πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται προκειμένου ο καθένας να προσπαθήσει να οικοποιηθεί την ψήφο των πολιτών. Ωστόσο υπάρχουν κάποια δεδομένα τα οποία είναι αντικειμενικά δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει ότι από τα κρατικά ταμεία για παράδειγμα τα τελευταία 1,5 μιση με 2 χρόνια βγήκαν 700 εκατομμύρια ευρώ τα οποία χρωστούσε το δημόσιο στους ανθρώπους που περίμεναν μήνες ή και χρόνια τη σύνταξή τους. Αν τα χρήματα αυτά δεν πήγαν στους ανθρώπους αυτούς ας μας πει ο κ. Τσίπρας που πήγαν. Εκτός και αν μας θεωρεί κλέφτες ότι τα πήραμε και τα δώσαμε σε κάποιες εταιρείες και ανθρώπους που δεν τα δικαιούνταν. Αυτά τα χρήματα πήγαν στους συνταξιούχους. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας μας λένε ότι κοροϊδεύουμε τον κόσμο και λέμε ψέματα και οτι δεν δώσαμε καμία σύνταξη και αυτά τα οποία είχαμε υποσχεθεί στους συνταξιούχους, στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας..” σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όμηρος Τσάπαλος στο pagenews.gr: Για τις εκλογές

“Η αυτοδυναμία είναι απολύτως εφικτή. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει θυμός, στεναχώρια και είναι απολύτως δικαιολογημένη. Όταν κυβερνάς 4 χρόνια είναι λογικό να υπάρχουν πολίτες που αισθάνονται παραγκωνισμένοι, αποξενωμένοι και άνθρωποι αδικημένοι ενδεχομένως. Δεν είμαστε μια κυβέρνηση των αλάθητων. Η κυβέρνηση προσπάθησε και τα προβλήματα να διαχειριστεί και αυγά να σπάσει και να διαχειριστεί κρίσεις πρωτόγνωρες για τα ελληνικά και τα παγκόσμια δεδομένα, ακριβώς για αυτό είναι λογικό να δημιουργήθηκαν και κάποια παράπονα των ανθρώπων. Εμείς προσπαθούμε να προτάξουμε το εθνικά συμφέρον στις εκλογές που έρχονται” υπογράμμισε ο Όμηρος Τσάπαλος.