Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επίσημο ”ΤΕΛΟΣ” με Χάμες Ροντρίγκες

Ολυμπιακός: Επίσημο ”ΤΕΛΟΣ” με Χάμες Ροντρίγκες

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ολυμπιακός και Χάμες Ροντρίγκες συνεχίζουν σε...διαφορετικούς δρόμους.

Ο Χάμες Ροντρίγκες αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μετά από 24 εμφανίσεις με πέντε γκολ και έξι ασίστ. Να θυμίσουμε ότι ο Κολομβιανός σταρ ήρθε στον Πειραιά τον περασμένο Σεπτέμβριο ως ελεύθερος από την Αλ-Ραγιάν και στις τελευταίες εμφανίσεις του δεν έδειχνε καλή αγωνιστική εικόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Χάμες Ροντρίγκες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε λύση της συνεργασίας τους. Ο Χάμες θα είναι πάντα κομμάτι του συλλόγου μας και μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ, ακολούθησε και το ”αντίο” του παίκτη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το χρόνο που περάσαμε μαζί. Αν και βαδίζουμε σε χωριστούς δρόμους, νιώθω ότι θα είμαι πάντα μέλος και ευπρόσδεκτος στην οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και του μεγάλου λιμανιού του Πειραιά. Εύχομαι ό,τι καλύτερο στον Ολυμπιακό και κάθε επιτυχία στο μέλλον» έγραψε ο Χάμες. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments