Αθλητισμός

Σπόραρ: «Ευλογημένος που έζησα δύο φορές γκολ με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο»

Σπόραρ: «Ευλογημένος που έζησα δύο φορές γκολ με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο»

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Αντράζ Σπόραρ δεν έκρυψε τη χαρά του για τα δύο γκολ επί του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο αλλά τόνισε πως αυτό που μετράει είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σλοβένος επιθετικός στη Live Sport:

«Είμαι χαρούμενος που σκόραρα στο ντέρμπι και βοήθησα τον Παναθηναϊκό να νικήσει τον Ολυμπιακό! Είμαι επιθετικός και η δουλειά μου είναι να σκοράρω, αν και σε κάθε παιχνίδι το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας. Γιατί αν ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει τους στόχους του, δεν θα έχει τόση σημασία ποιος χρίστηκε σκόρερ και ποιος όχι.

Αναμφίβολα το συναίσθημα του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό είναι ξεχωριστό. Είμαι ευλογημένος που το έχω ζήσει δύο φορές στην Λεωφόρο, ελπίζω να πετύχω κι άλλο γκολ σε αυτό το ντέρμπι! Δεν έχω βιώσει κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου.

Δεν έχω σκοράρει όσο θα ήθελα με τον Παναθηναϊκό. Ο σύλλογος περιμένει πολλά περισσότερα από μένα και εγώ θέλω να βοηθήσω πολύ περισσότερο. Έχω μια δουλειά να κάνω και θα προσπαθήσω να κάνω περισσότερα στην συνέχεια.

Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει τέσσερις φορές φέτος, οπότε γνωριζόμαστε καλά. Ο δικός μας στόχος είναι η νίκη, να πάμε εκεί να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για τον τίτλο. Συνεχίζουμε μέχρι να στεφθούμε πρωταθλητές, δεν σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments