Πολιτική

‘Άδωνις: Χριστιανική ή Life Style η Πίστη Τσίπρα;

‘Άδωνις: Χριστιανική ή Life Style η Πίστη Τσίπρα;

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Η απορία που εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι απολύτως εύλογη, γιατί ένα από τα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνει.

Ο Αλέξης Τσίπρας είναι εδώ και χρόνια ένας υπερήφανα δηλωμένος άθεος, που αποφεύγει ακόμη και ένα κεράκι να μπει και να ανάψει σε μια εκκλησία. Και ως συνεπής άθεος που έχει κάθε δικαίωμα να είναι, ο Αλ. Τσίπρας δεν αισθάνεται ούτε φόβο Θεού στους λόγους και στις πράξεις του, ούτε τον ακολουθεί η ανάγκη να παρακολουθεί με τον έναν ή τον άλλο ρυθμό το θρήσκευμα, την ροή των μυστηρίων στην Ορθόδοξη παράδοσή μας.

Είναι γνωστό το βίντεο από τηλεοπτική συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου αρνείται να μπει σε ένα παρεκκλήσι, λέγοντας ότι αυτό δεν θα είχε νόημα να γίνει μπροστά στις κάμερες. Ακόμη και αν ήταν θρησκευόμενος, θα αρνούνταν να το κάνει μπροστά στις κάμερες γιατί απεχθάνεται την υποκρισία που θα υπήρχε πίσω από μια τέτοια ενέργεια.

Εδώ και λίγες ώρες, όμως, ο Αλ. Τσίπρας κυκλοφορεί στον ηλεκτρονικό και γραπτό Τύπο να προσέρχεται σε Ιερό Ναό και να ανάβει με την προσήκουσα θρησκευτική ευλάβεια το κεράκι του, μαζί με τους υπολοίπους πιστούς που παραβρέθηκαν στην περιφορά του Επιταφίου.

Η απορία που εκφράζει ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι απολύτως εύλογη, γιατί ένα από τα δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνει.

Εάν ο Αλ. Τσίπρας άρχισε να πιστεύει στον Χριστό και στην Ορθοδοξία, τότε πρώτος ο Άδωνις θα δηλώσει την χαρά του, όπως κάθε πιστός άλλωστε, που μια χαμένη Ψυχή επέστρεψε στο Σώμα της Εκκλησίας μας. Εάν όμως παραμένει πιστός στην… αθεΐα του, τότε υπάρχει μείζων ηθικό ζήτημα, πριν από όλα για τον ίδιο. Γιατί θα πρόκειται για έκφραση χλευασμού της Πίστης του 90% των Ελλήνων, για μια ψευδεπίγραφη και τύπου «life style πίστη», που, επιπλέον, εκδηλώνεται κάπου ενάμιση μήνα πριν στηθούν οι, τόσο κρίσιμες για τον ίδιο, κάλπες της 21ης Μαΐου…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments