Αθλητισμός

Παραμένει στην «βασίλισσα» για άλλη μία σεζόν ο Τόνι Κρόος

Παραμένει στην «βασίλισσα» για άλλη μία σεζόν ο Τόνι Κρόος

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Σύμφωνα με την «Marca», ο Τόνι Κρόος αποφάσισε να επεκτείνει την διαμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα και την Ρεάλ για άλλον έναν χρόνο

Η «Marca» αποκάλυψε πως ο Τόνι Κρόος επέλεξε να συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης για άλλη μία σεζόν κλείνοντας έτσι μία δεκαετία στον σύλλογο των Μαδριλένων, αφού ήρθε στην ομάδα το καλοκαίρι του 2014 από την Μπάγερν Μονάχου (αντί 25 εκατ. ευρώ).

Η επιθυμία της διοίκησης των Μαδριλένων ήταν ξεκάθαρη κι αυτή ήταν να παραμείνει ο 33χρονος Γερμανός μέσος στην ομάδα για άλλη μία σεζόν, ωστόσο εκείνος ήθελε να το σκεφτεί καλά προτού πάρει την τελική του απόφαση. Και οι σκέψεις αυτές δεν αφορούσαν πιθανή επιθυμία του να αγωνιστεί άλλού, αλλά το αν θα είναι σε κατάσταση να προσφέρει αυτά που ο ίδιος θέλει στην ομάδα.

Ναι, καλά διαβάσατε. Ο Κρόος είχε απορρίψει προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης για ανανέωση του συμβολαίου του πριν έναν χρόνο, επειδή δεν ήταν σίγουρος πως το σώμα του θα τον βοηθήσει να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο. Πήγε, λοιπόν, παιχνίδι με το παιχνίδι και τώρα που είδε πως αυτό μπορεί να τον κρατήσει στο κορυφαίο επίπεδο αποφάσισε να δεσμευτεί για έναν χρόνο ακόμη.

Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 40 συμμετοχές με την φανέλα της «βασίλισσας» σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας σκοράρει δύο γκολ και δώσει πέντε ασίστ σε σχεδόν 3 χιλ. αγωνιστικά λεπτά.

Ο Ρούντιγκερ πήγε να δώσει την φανέλα του και οι φίλαθλοι της Κάντιθ του επιτέθηκαν φραστικά και πετώντας αντικείμενα

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ της Ρεάλ Μαδρίτης κατευθύνθηκε στην εξέδρα για να δώσει τη φανέλα του σε φιλάθλους που την ζητούσαν μετά την λήξη του εκτός έδρας αγώνα της «Βασίλισσας» με την Κάντιθ, όπου εκείνη επικράτησε με 2-0 χάρη στα γκολ των Νάτσο και Ασένσιο, και δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς των γηπεδούχων που τον έβριζαν και του πετούσαν αντικείμενα.

Μάλιστα, αφού έδωσε την φανέλα και πήγαινε προς την φισούνα για να πάει στα αποδυτήρια, του την «έπεσε» και ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων, Ρουμπέν Αλκαράθ βλέποντας τις αντιδράσεις των φιλάθλων της ομάδας του.

Κάποιες αναφορές κάνουν λόγο και για ρατσιστική επίθεση ενάντίον του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments