Αθλητισμός

Τζόρτζεβιτς: «Γι’ αυτό απέρριψα την 3,5 φορές μεγαλύτερη πρόταση της ΑΕΚ»

Τζόρτζεβιτς: «Γι’ αυτό απέρριψα την 3,5 φορές μεγαλύτερη πρόταση της ΑΕΚ»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μέσω του Gazzetta, ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής και της καριέρας του. Μεταξύ των ιστοριών που διηγήθηκε ήταν και το κομβικό καλοκαίρι που είπε «όχι» στον Τροχανά και την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό του Κόκκαλη

Ο Λούβαρης τι σου είχε πει;

Μου είχε πει ότι θα χτίσουν μια ομάδα που θα παίρνει τίτλους. Δεν έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Μπάγεβιτς, πήγα γιατί θα γινόταν κάτι καλό γενικά. Ξέραμε ότι θα είναι ο Μπάγεβιτς ο προπονητής.

Τέλος πάντων, ο Τροχανάς έφτασε να μου δίνει 3,5 φορές πάνω από τα λεφτά που μου πρόσφερε ο Ολυμπιακός. «Τώρα να απαντήσεις, αύριο φεύγω γιατί έχω δικαστήριο στη Θεσσαλονίκη», μου είπε ο Τροχανάς. Του ζήτησα χρόνο μέχρι το επόμενο πρωί, του είπα ότι θα τον έπαιρνα τηλέφωνο, γιατί ήθελα να ξεφύγω απ’ όλη αυτήν την πίεση. Δεν μπορούσα να βγω από το γραφείο. Τα λεφτά τα είχε σε μια μαύρη τσάντα. Τελικά, με άφησε να φύγω. Μου λέει: «Φύγε και πάρε με αύριο».

Πήγα σπίτι, στη γυναίκα… Ετρεμαν τα χέρια μου. Της λέω: «Βάλε μου ένα ουισκάκι να ηρεμήσω». Στις 11-11.30 το βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν ο Λούβαρης. Μου λέει: «Είμαι εδώ με τον πρόεδρο, θέλει να σου μιλήσει». Ρωτάω «ποιον πρόεδρο;». Μου λέει: «Με τον Κόκκαλη». Μου έφυγε το ακουστικό, μαύρισε το μάτι μου. Στην παρουσίαση η γυναίκα μου, μου είχε βάλει μέικ απ, γιατί είχε μαυρίσει το μάτι μου. Όταν έρχεσαι από ένα χωριό και θέλει να σου μιλήσει ο Κόκκαλης, δεν είναι μικρό πράγμα. Το ακουστικό μου γλίστρησε και όντως μου είχε μαυρίσει το μάτι. Τα σταθερά τότε ήταν βαριά. «Παιδί μου μην ανησυχείς, αύριο το πρωί στις 9.00 θα βρεθείτε με τον Λούβαρη στο ίδιο σπίτι. Αν δεν τα βρούμε με τον Σταυρόπουλο θα πάρεις μία επιταγή ως εγγύηση, θα πάρεις και το συμβόλαιο και το δώρο από εμάς. Θα έρθεις του χρόνου σε εμάς ως ελεύθερος, γιατί σε θέλουμε πολύ. Μην ανησυχείς». Είπα «ΟΚ». Βρέθηκα το επόμενο πρωί με τον Λούβαρη, μου έδωσε και μια επιταγή ως εγγύηση γιατί δεν είχα τίποτα στα χέρια μου. Μάλιστα, μου αύξησαν ελάχιστα και τα χρήματα από την αρχική προσφορά. Τους το ζήτησα και το δέχτηκαν. Ήταν σωστοί. Εγώ έβλεπα πιο μπροστά όσον αφορά στην καριέρα μου και στη συνέχειά μου.

Στις 12.00 το μεσημέρι, πήρα τηλέφωνο τον Τροχανά όπως είχαμε συμφωνήσει. Τον ευχαρίστησα, τον εκτιμούσα πολύ αυτόν τον άνθρωπο όπως και την ΑΕΚ. Απλά η σκέψη μου ήταν η εξής: «Πήρε ο Παναθηναϊκός πρωτάθλημα, η ΑΕΚ είχε πάρει επίσης, στον Ολυμπιακό υπάρχει κάτι καινούργιο». Είχε πάρει τον Μπάγεβιτς, τον Νινιάδη, είχε κάνει καλές κινήσεις και σκοπός ήταν να φέρουμε την αλλαγή από τα πέτρινα χρόνια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments