Αθλητισμός

Έλληνας ο Γουόκαπ, παίρνει το διαβατήριο και ο Μήτρου-Λονγκ

Έλληνας ο Γουόκαπ, παίρνει το διαβατήριο και ο Μήτρου-Λονγκ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Έλληνας έγινε ο Τόμας Γουόκαπ. Παίρνει σειρά και ο Ναζ Μήτρου Λονγκ

Έλληνας έγινε ο Τόμας Γουόκαπ! Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού είχε ζητήσει εδώ και αρκετό καιρό να λάβει την ελληνική υποκοότητα, με την ΕΟΚ να εισηγείται θετικά και την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου να υπογράφει το αίτημα του παίκτη.

Στην τελική ευθεία έχει μπει και η διαδικασία για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου του Ναζ Μήτρου Λονγκ, ο οποίος αγωνίζεται στην Αρμάνι Μιλάνο και έχει ελληνίδα μητέρα.

Ως εκ τούτου, πλέον διευρύνεται σημαντικά το pool διαθέσιμων νατουραλιζέ παικτών για την Εθνική Ελλάδας, αφού στις διαθέσιμες επιλογές θα είναι οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Τόμας Γουόκαπ και Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Να σημειώσουμε πάντως ότι μόνο ο ένας εξ’αυτών θα μπορεί να αγωνίζεται κάθε φορά.

Ολυμπιακός: Τη Τετάρτη τα ”μαγικά χαρτάκια” για Φενέρ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα δώσει στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για τα δύο παιχνίδια των πλέι οφ της Euroleague κόντρα στη Φενέρμπαχτσε την Τετάρτη (19/4) και αναμένεται να γίνουν…καπνός.

 

Αναλυτικά:

«H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για τους αγώνες των PLAY OFFS της EUROLEAGUE με την FENERBAHCE BEKO ISTANBUL της TΕΤΑΡΤΗΣ 26/04/2023 (με ώρα έναρξης 21:45) και της ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28/04/2023 (με ώρα έναρξης 21:30), η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει ως εξής:

  • Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το ticketmaster.gr από την Τετάρτη 19/04/2023 στις 10:00 .
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 211 1996007 από την Τετάρτη 19/04/2023 στις 10:00.
  • Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ., θα βγει το συντομότερο σχετική ανακοίνωση
  • Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 20€, 25€, 30€, 35€, 60€, 100€ και 250€.

Για τα εισιτήρια των ακριβότερων κατηγοριών και VIP, μπορείτε να απευθύνεστε και στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 210 45 27 600.

  • Συνιστάται η χρήση μάσκας.
  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments