Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μπάρμπεκιου στο Κορωπί με παρουσία Αλαφούζου και…μια γροθιά!

Παναθηναϊκός: Μπάρμπεκιου στο Κορωπί με παρουσία Αλαφούζου και…μια γροθιά!

Πηγή Φωτογραφίας: actionimages/EUROKINISSI

Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού αλλά και ο Ιωάννης Αλαφούζος έψησαν, έφαγαν και πέρασαν καλά, δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ένας σημαντικός λόγος που ο Παναθηναϊκός τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος είναι οι σχέσεις που υπάρχουν εντός της ομάδας, οι οποίες είναι άριστες, κάτι το οποίο φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Μία απ’ αυτές ήρθε μετά το τέλος της προπόνησης της Τρίτης του Πάσχα, όπου δεν αποχώρησε κανείς.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το φινάλε της προπόνησης έμειναν όλοι στο Κορωπί και έκαναν μπάρμπεκιου. Έψησαν για να φάνε όλοι μαζί, δίνοντας συνέχεια στο ελληνικό Πάσχα ουσιαστικά. Να σημειωθεί ότι ήταν η ”πρώτη” για τους ”πράσινους” μετά τις γιορτές. 

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το παρών στο μπάρμπεκιου και όλοι μαζί έστειλαν το μήνυμα για τη δύσκολη συνέχεια.

Όπως είναι λογικό, το κλίμα ήταν οικογενειακό και άκρως διασκεδαστικό. Αστεία έδιναν κι έπαιρναν, χαλάρωσαν οι πάντες, σε στιγμές που χρειάζονται ειδικά τώρα που η ομάδα μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η αγωνία, τα νεύρα και η ένταση θα κυριαρχούν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος όπως και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές, πέρασαν καλά, σε ένα άκρως εποικοδομητικό μπάρμπεκιου για την οικογένεια του Παναθηναϊκού. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments