Αθλητισμός

Το «καρέ» των εναλλακτικών για τον πάγκο εν αναμονή του Γκατούζο

Το «καρέ» των εναλλακτικών για τον πάγκο εν αναμονή του Γκατούζο

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Εκτός από την περίπτωση του Τζενάρο Γκατούζο που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, στο τραπέζι του Ολυμπιακού βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Σέρχεϊ Ρεμπρόφ, Εστεμπάν Καμπιάσο, Μπρούνο Λάζε και Τζέσι Μαρς

Η αναζήτηση του εκλεκτού που θα αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες μέρες το όνομα που βρίσκεται στο Νο1 της επικαιρότητας δεν είναι άλλο από αυτό του Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος έχει στα χέρια του επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες και σύμφωνα με τους Ιταλούς αναμένεται να υπογράψει για τη σεζόν 2023-24.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχει κάτι πιο χειροπιαστό και οι άνθρωποι της ερυθρόλευκης ΠΑΕ περιμένουν την τελική απάντηση του «Ρίνο». Την ίδια ώρα βέβαια, έχουν πέσει κι άλλα ονόματα πλην του πρώην τεχνικού των Μίλαν, Νάπολι και Βαλένθια και συγκεκριμένα αυτά των Σέρχεϊ Ρεμπρόφ, Μπρούνο Λάζε, Τζέσι Μαρς, καθώς και του Εστεμπάν Καμπιάσο, τον οποίο διατηρεί στα ρεπορτάζ του ο ιταλικός Τύπος.

Ολυμπιακός: Οι υποψήφιοι πέραν του Γκατούζο

Ο Ρεμπρόφ αυτή την εποχή δουλεύει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αλ Αΐν, με την οποία το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν. Ο άλλοτε σταρ της εθνικής Ουκρανίας, που είναι υποψήφιος και για τον πάγκο της, θήτευσε προηγουμένως στη Φερεντσβάρος με μεγάλη επιτυχία και highlight τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League τη σεζόν 2020-21. Στο παρελθόν κάθισε στον πάγκο της Ντιναμό Κιέβου και της Αλ Αχλί.

Δύο δυνατά ονόματα από την Premier League βρίσκονται επίσης στο κάδρο. Ο Μπρούνο Λάζε και ο Τζέσι Μαρς, αμφότεροι χωρίς δουλειά έχοντας απολυθεί μεσούσης της περιόδου από Γουλβς και Λιντς αντίστοιχα, αμφότεροι με σημαντική εμπειρία. Ο Πορτογάλος το 2019 κάθισε στον πάγκο της Μπενφίκα κερδίζοντας το πορτογαλικό πρωτάθλημα μετά από μια μακρά πορεία ως βοηθός, ενώ ο Αμερικανός ομόλογός του αποχώρησε από τα Παγώνια μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο, έναν χρόνο αφότου ανέλαβε τα ηνία ως διάδοχος του Μαρσέλο Μπιέλσα. Πριν το άλμα της Premier League, καθιερώθηκε στο ευρωπαϊκό στερέωμα στον όμιλο της Red Bull, με Ζάλτσμπουργκ και Λειψία.

Το όνομα του Εστεμπάν Καμπιάσο δεν χρειάζεται συστάσεις στο ελληνικό κοινό και τον κόσμο του Ολυμπιακού συγκεκριμένα. Ο άλλοτε σταρ των Ερυθρολεύκων και των Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης, εθνικής Αργεντινής ψάχνει διαρκώς το βήμα προς την προπονητική και ξέρει καλά τον οργανισμό των Πειραιωτών, παραμένοντας στα υπόψιν από την πρώτη μέρα της αποχώρησης του Μίτσελ και «παίζοντας» διαρκώς στην επικαιρότητα από Ιταλία μεριά.

Για τον πάγκο του Ολυμπιακού φυσικά εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, όπως μεταξύ άλλων και η τελική απάντηση Γκατούζο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments