Διεθνή

Σκληρή κριτική στον Μεντβέντεφ επειδή κάνει αναρτήσεις στα… αγγλικά

Σκληρή κριτική στον Μεντβέντεφ επειδή κάνει αναρτήσεις στα… αγγλικά

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Σκληρή κριτική στον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, και πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό, Ντμίτρι Μενβέντεφ, άσκησε ο Ρώσος προπαγανδιστής Σεργκέι Μαρντάν, επειδή κάνει αναρτήσεις στα... αγγλικά

Μάλιστα, πέραν της γλώσσας στην οποία έγινε η ανάρτηση, σκληρή κριτική ασκήθηκε και στο μέσο που επιλέχθηκε, καθώς είναι «απαγορευμένο από τη Μόσχα!».

Ο Μεντβέντεφ μάλιστα, είχε γίνει και θέμα στο Twitter, όταν έκανε ανάρτηση στα αγγλικά περί «εξαφάνισης της Ουκρανίας», με τον Ίλον Μασκ να αρνείται να διαγράψει την ανάρτηση.

«Αυτή η ανάρτηση είναι γραμμένη εκ μέρους του Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Γιατί είναι γραμμένη στα αγγλικά εκ μέρους του Ντμίτρι Μεντβέντεφ; Μπορεί να μού εξηγήσει κανείς αυτή την ατελείωτη επιθυμία για αυτό-υποτίμηση; Σε περίπτωση που δεν το θυμόμαστε, δεν είναι 2005 είναι 2023. (…)» ανέφερε σε εκπομπή του Μαρντάν, και συνέχισε:

«Αν πρέπει να γράφει (σε ξένη διαδικτυακή πλατφόρμα), να γράφει στα ρωσικά. Στην κρατική ρωσική γλώσσα το καταλαβαίνετε φίλοι των δημόσιων σχέσεων;  Ο πρώην επικεφαλής του κράτους δεν μπορεί να γράφει στα αγγλικά, δεν μπορεί» πρόσθεσε ο Ρώσος προπαγανδιστής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments