ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Στέφανος Ξεκαλάκης
Μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής & υποψήφιος Βουλευτής Νότιου τομέα Αθηνών

Στέφανος Ξεκαλάκης στο pagenews.gr: Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά είναι ένα κόμμα που πρόσφερε στην χώρα

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης Μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος Βουλευτής Νότιου τομέα Αθηνών μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στις εκλογές, τις μετεκλογικές συνεργασίες και άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης Μέλος Π.Σ. ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος Βουλευτής Νότιου τομέα Αθηνών μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στις εκλογές, τις μετεκλογικές συνεργασίες και άλλα θέματα της επικαιρότητας. 

Στέφανος Ξεκαλάκης στο pagenews.gr: Το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά είναι ένα κόμμα που πρόσφερε στην χώρα

Ο κ. Ξεκαλάκης ανέφερε: “Οι Έλληνες πολίτες καλό θα είναι από τη στιγμή που βλέπουν ότι είτε το ένα είτε το άλλο κόμμα στο μόνο που προστρέχουν είναι το ΠΑΣΟΚ θεωρώντας το ως το πιο αξιόπιστο κόμμα καλύτερα να έρθουν κατευθείαν στο ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την πολιτική μας πρόταση. Εμείς στο δρόμο προς τις εκλογές έχοντας διαγνώσει ότι υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στην αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος επιθυμούμε να πολιτικοποιήσουμε τη διαδικασία. Πιτσεύουμε ότι είναι ο μόνος δρόμος για να μπορέσει να φέρει τον κόσμο στην κάλπη όπου αυτό είναι το πρώτο ζητούμενο για την ποιότητα της δημοκρατίας μας για την περαιτέρω εμβάθυνσή της.

Άρα λοιπόν στο πλαίσιο αυτό έχουμε καταθέσει τις προτάσεις μας κυρίως πάνω στο κοινωνικό μας πρόγραμμα και για τους νέους, και για την κοινωνική κατοικία, και ενίσχυση και επιθεώρηση εργασίας, μείωση της φορολόγησης για τις εργοδοτικές εισφορές ούτως ώστε να δωθούν κίνητρα για νέες θέσεις εργασίας καλά αμειβόμενες γιατί αυτό είναι το ζητούμενο, δηλαδή η κυβέρνηση επέρετε ότι έχει δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας. Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση πήγε κανονικές θέσεις εργασίας, τις έσπασε στη μέση, αμείβεται ο κόσμος με 450 και 500 ευρώ και η κυβέρνηση πανηγυρίζει ότι έχει δουλειά ο κόσμος. Εμείς δεν δουλεύουμε από χόμπι, εμείς δουλεύουμε για να ζήσουμε και άρα λοιπόν αυτό είναι μια πρακτική την οποία ένα κόμμα όπως το δικό μας και για εμάς είναι ταυτοτικό, ιδεολογικό θέμα δεν μπορούμε να την συμμεριστούμε. Στο πλαίσιο αυτό καταθέτουμε τις πολιτικές μας θέσεις ήδη από το Δεκέμβριο του 2022 είμαστε το πρώτο κόμμα που κατέθεσε το πρόγραμμά του..”.