Πολιτική

Βορίδης: Η υπόθεση Γεωργούλη δεν είναι ήσσονος σημασίας θέμα – Θα πρέπει να κινηθεί η ποινική διαδικασία

Βορίδης: Η υπόθεση Γεωργούλη δεν είναι ήσσονος σημασίας θέμα – Θα πρέπει να κινηθεί η ποινική διαδικασία
Ο υπουργός Εσωτερικών είπε πως είναι δύσκολο ο κ. Παπαδημούλης που είχε ακούσει κάτι φήμες να μην είχε ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

«Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη φαίνεται πως δεν είναι ήσσονος σημασίας θέμα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης. Ο κ. Βορίδης ανέφερε πως όταν κάποιος έχει τέτοιες συμπεριφορές γεννά ερωτήματα, ενώ παράλληλα τόνισε πως φαίνεται πως θα πρέπει να κινηθεί η ποινική διαδικασία εναντίον του ευρωβουλευτή.

«Ήξερε ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ τα περιστατικά αυτά;»

Επιπλέον ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε πως το πρώτο ζήτημα που ανακύπτει είναι εάν ήξερε ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ τα περιστατικά αυτά.Παράλληλα ο υπουργός είπε πως είναι δύσκολο ο κ. Παπαδημούλης που είχε ακούσει κάτι φήμες να μην είχε ενημερώσει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.Ερωτηθείς εάν υπάρχει θέμα με τον κ. Παπαδημούλη, ο κ. Βορίδης απάντησε πως προφανώς έχει κινηθεί πλημμελώς κάτι που αξιολογείται.

Ακόμη ο υπουργός επισήμανε πως υπάρχει ζήτημα με την διαρροή του ονόματος της καταγγέλουσας.Επιπρόσθετα δήλωσε πως για να τονιστεί το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς πρέπει να τονιστούν τα ελαττώματα της Δεξιάς.

«Η ΝΔ θα έχει μια καθαρότατη αυτοδυναμία»

Την ίδια στιγμή ο κ. Βορίδης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ΝΔ θα έχει μια καθαρότατη αυτοδυναμία σημειώνοντας πως κρίσιμη κάλπη είναι η πρώτη της 21ης Μαΐου.Σε ότι αφορά την τροπολογία για το «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη από το τμήμα του Αρείου Πάγου, είπε πως αναμένεται να βγει ακόμα και στις 2 Μαΐου.

Τέλος, ο κ. Βορίδης διερωτήθηκε γιατί πείραξε τον κ. Τζανερρίκο η διεύρυνση της σύνθεσης του Αρείου Πάγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments