Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζητούν την απέλασή του από τη Σαουδική Αραβία για την προκλητική του χειρονομία

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζητούν την απέλασή του από τη Σαουδική Αραβία για την προκλητική του χειρονομία

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Τα πάνω κάτω συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στην Σαουδική Αραβία με την προκλητική χειρονομία του Πορτογάλου, η οποία προκάλεσε αίτημα για την απομάκρυνση του από τη χώρα.

Μπλεξίματα έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ. Το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμφανίζεται με πολλά νεύρα, ειδικά στις περιπτώσεις που η ομάδα του δεν καταφέρνει να φύγει με τη νίκη από τον αγωνιστικό χώρο.

Το τελευταίο επεισόδιο έλαβε χώρα στο ντέρμπι με την Αλ Χιλάλ, όπου η Αλ Νασρ ηττήθηκε και ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντέδρασε άσχημα προς μερίδα φιλάθλων, όταν οι τελευταίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομα του Λιονέλ Μέσι για να τον πικάρουν.

Ο Πορτογάλος έπιασε τα γεννητικά του όργανα, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την… περιφρόνηση του όταν βρίσκεται σε σημείο εκτός εαυτού, αλλά αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις. Μάλιστα, υπάρχει ήδη αίτημα για την απέλασή του από την χώρα, για έγκλημα δημόσιας απρέπειας.

Αναφορικά η δήλωση της δικηγόρου που ειδικεύεται στο Διεθνές Δίκαιο:

”Θεωρείται έγκλημα δημόσιας ατίμωσης και είναι ένα από τα εγκλήματα που συνεπάγονται σύλληψη και απέλαση εάν διαπραχθεί από αλλοδαπό”.

«Δεν έκανε χειρονομία, είχε χτυπήσει»

 Ωστόσο η Αλ Νασρ θέλησε να υπερασπιστεί την πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστηρίζοντας σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ουδέποτε έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους φιλάθλους, αλλά είχε χτυπήσει στην συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως τονίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου, ο πρώην σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συγκρουστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Γκουστάβο Κουελάρ της Αλ Χιλάλ και αυτός ήταν ο λόγος που έπιασε αυτό το σημείο κατά την αποχώρηση του.

Lawyer Nouf Bint Ahmed will request that Cristiano Ronaldo be deported. The repercussion of the obscene gesture generated revolt in many people in Saudi Arabia.

🗞️ UOL https://t.co/2keo2z2lju

— VAR Tático (@vartatico) April 20, 2023

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments