Αθλητισμός

«Μένει ελεύθερος από την Κοπενχάγη ο Ζέκα»

«Μένει ελεύθερος από την Κοπενχάγη ο Ζέκα»

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Σύμφωνα με την tipsbladet, ο Κάρλος Ζέκα δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Κοπεγχάγη κι έτσι θα μείνει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι

Η δανέζικη ιστοσελίδα «tipsbladet» αποκάλυψε πως ο Κάρλος Ζέκα θα ολοκληρώσει την παρουσία του στην Κοπεγχάγη το καλοκαίρι που έρχεται και θα μείνει έτσι ελεύθερος μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην ομάδα, της οποίας φόρεσε και το περιβραχιόνιό της.

Αυτή τη στιγμή ο Κάρλος Ζέκα κάνει αποθεραπεία από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη, που αποτελεί έναν από τους λόγους που το τεχνικό επιτελείο της ομάδας προχώρησε στην εισήγηση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του.

Φυσικά, η Κοπεγχάγη σκοπεύει να βοηθήσει τον 34χρονο Έλληνα μέσο μέσο με την αποθεραπεία και να του πει το αντίο με τον πρέποντα τρόπο που αρμόζει στην προσφορά του στην ομάδα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως αγωνίστηκε 193 φορές με την φανέλα της δανέζικης ομάδας σκοράροντας εννέα γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ σε περισσότερα από 16 χιλ. αγωνιστικά λεπτά.

Παναθηναϊκός

Στις 29 Ιουλίου 2011 και με τη Σετούμπαλ να εισπράττει 380 χιλιάδες ευρώ,υπέγραψε συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας στον Παναθηναϊκό, αποτελώντας προσωπική επιλογή του προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα που είχε άποψη για την αξία του παίκτη από την κοινή πατρίδα τους. Μετά την αποχώρηση του Λουκά Βύντρα, ανέλαβε καθήκοντα πρώτου αρχηγού στην ομάδα, ενώ έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, αυτό επεκτάθηκε έως το 2017 με ετήσιες απολαβές άνω των 300 χιλιάδων. Ο Ζέκα σε διάστημα τριών αγωνιστικών περιόδων με τον Παναθηναϊκό, αναδείχθηκε δευτεραθλητής τρεις φορές (2011-12, 2013-14 και 2014-15) και κυπελλούχος Ελλάδας 2013-14. Συνολικά με τον Παναθηναϊκό σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 248 εμφανίσεις με 7 γκολ και 23 ασίστ.

Τον Μάρτιο του 2017 ο τεχνικός της εθνικής Ελλάδας Μίχαελ Σκίμπε κάλεσε τον Ζέκα στην αποστολή της ομάδας. Είναι ο δεύτερος ξένος που αγωνίζεται στην ελληνική εθνική ομάδα μετά τον επίσης Πορτογάλο Ντανιέλ Μπατίστα, ο οποίος είχε αρκετά χρόνια παρουσίας στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του στις 25 Μαρτίου 2017, σε αγώνα της απέναντι στο Βέλγιο που ήρθε ισόπαλο 1-1, μπαίνοντας ως αλλαγή. Πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική στις 3 Σεπτεμβρίου 2017, κόντρα στο Βέλγιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments